Οι… σκληροί του Μαϊάμι

Οι... σκληροί του Μαϊάμι

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Όσοι από εσάς είστε της ίδιας γενιάς, σίγουρα θα θυμάστε την σειρά «οι σκληροί του Μαϊάμι», που έκανε μεγάλη επιτυχία κάποτε. Κάποια στιγμή γυρίστηκε και η βιντεοταινία «οι σκληροί από το Μπραχάμι», άλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Προς το παρόν θα μας απασχολήσει η νέα version των σκληρών του Μαϊάμι, η ομαδάρα που έφτιαξε ο Έρικ Σποέλστρα. Συναντιέται στους ημιτελικούς της Ανατολής με τους Μπακς του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο. Που δείχνει πολύ μόνος σε αυτή την ομάδα. Από τους συμπαίκτες του, μόνο ο Μίντλετον μπορεί να σταθεί σε επίπεδο ημιτελικών ΝΒΑ.

Ειδικά μέσα στο καλάθι, δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός ψηλός. Ο Μπάμ Αντεμπαϊό και ο Όλινικ αναμένεται να επικρατήσουν πλήρως επί των αδερφών Λόπεζ. Ωραία κωμωδία θα μπορούσε να γίνει αυτό παρεμπιπτόντως. «Οι αδερφοί Λόπεζ», όπως λέμε «ο χοντρός κι ο λιγνός» ή «ο Μπόλεκ κι ο Λόλεκ». Ο ένας με την τζίβα στο μαλλί κι ο άλλος εντελώς ξυρισμένος, θα είχαν πολύ πλάκα.

Άλλα και στην περιφέρεια υπερτερεί ακόμα περισσότερο το Μαϊάμι. Διαθέτει καταπληκτικούς σουτέρ σε όλα τα σημεία του παρκέ και μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στο run and gun παιχνίδι που λογικά θα θέλει να παίξει το Μιλγουόκι. Χωρίς όμως να υστερεί και στο σετ παιχνίδι, κυρίως λόγω της ιδιοφυΐας του Γκόραν Ντράγκιτς, άλλα και του μεγάλου ταλέντου που έχει ο Τζίμι Μπάτλερ.

Όλα λοιπόν συνηγορούν ότι ο αγαπημένος μας Γιάννης, δεν θα πάει στον τελικό, για άλλη μια χρονιά. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε. Ας πάει του χρόνου στο Γκόλντεν Στέιτ, να παίζει τελικούς κάθε χρόνο..

Μονό 

01:30 Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ (+5,5): 2 (1.93)

Ρίσκο

01:30 Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ: 2 (3.20)

Μακροχρόνιο

Μαϊάμι Χιτ πρόκριση στον τελικό της Ανατολής (4.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις