Μποζιονέλος, προγνωστικά | Βραδιά για γκολ έως 2.60

Μποζιονέλος προγνωστικά

Δυάδες στο 2.31 και στο 2.60 και μονό στο 2.35 από τον #nbozionelos

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 με τον Αντώνη Κούλαλη, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή. Επιλογές για όλες τις τσέπες, από σημεία και γκολ έως και special bets για τους λάτρεις των ειδικών.

Οι προτάσεις ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα, καθώς και για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μπορείτε επίσης να δείτε βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube αλλά και στο TikTok.

Και πάντα, ό,τι γράφω, ανεβαίνει στο nbozionelos.gr!

Μποζιονέλος προγνωστικά και σκέψεις

Πρώτος ημιτελικός στο Carabao Cup Λιγκ, με τη Σάουθαμπτον να υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Μέρις». Ελλείψει Σίτι, Λίβερπουλ και Αρσεναλ από την 4άδα (Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιοουνάιτεντ ο άλλος ημιτελικός, αύριο), καθεμιά τους ελπίζει δικαιωματικά και σε τίτλο φέτος. Οι «καρακάξες» στοχεύουν στον πρώτο τους τελικό από το 1999 (χρονιά που ηττήθηκαν στου Κυπέλλου από τη Γιουνάιτεντ) και το πρώτο τους τρόπαιο από το Κύπελλο του 1955 ενώ οι «Άγιοι» είχαν φτάσει ξανά στον τελικό του Λιγκ το 2017, χάνοντας με 3-2 από τη Γιουνάιτεντ, την οποία είχαν νικήσει στον τελικό του Κυπέλλου το 1976 με το ίδιο 1-0, στον τελευταίο (και… μοναδικό) τίτλο της ιστορίας τους! Συμπτώσεις…

Στοιχηματικά, το διπλό έχει κατακρημνιστεί, στο 1.80 το είδα όταν έγραφα τούτη τη στήλη αποβραδίς. Αστείο να το συζητάμε κι ας λήξει… 1-4, όσο και στο πρωτάθλημα τον Νοέμβριο. Ομάδα όμως που απέκλεισε τη Σίτι, επ’ ουδενί δεν την υποτιμάς – μεταξύ μας, θα είναι μια νίκη του ποδοσφαίρου να προκριθεί εις βάρος των… πετροδόλαρων που δείχνουν εσχάτως δυστοκία στο γκολ.

Ένα γκολ των «άγιων» κράτησα και, μια funbetικη σκέψη, να σκοράρουν ως την ανάπαυλα: η Νιούκαστλ δεν δέχεται γκολ στο πρώτο ημίχρονο επί 16 σερί παιχνίδια. Χμ… Και η Σάουθαμπτον και τα δύο με τη Σίτι, ως το ημίωρο τα είχε βάλει…

  • Ματς και για το FA Cup απόψε, η Μπόρχαμ δείχνει να έχει momentum, και στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλή, και στο τελευταίο της επίσημο (10/1) κράτησε στο 1-1 την πρωτοπόρο Νοτς Κάουντι. Προφανώς και η Ακρινγκτον, δύο κατηγορίες πιο πάνω, έχει το know how αλλά και το μυαλό στον ημιτελικό του Λιγκ Τρόφι και το πρωτάθλημα. Επιλογή δυάδας ένα γκολ της φιλοξενούμενης (ελέω τιμής).
  • Η Λάτσιο δεν θα έχει ξανά τον μπομπέρ Ιμόμπιλε στην υποδοχή της Μίλαν, με τον Φελίπε Άντερσον σε ρόλο ψευτοεννιαριού. Μια Μίλαν σε κακή κατάσταση, στο τελευταίο ηττήθηκε με 3-0 από την Ίντερ στο Ριάντ για το Σούπερ Καπ. Αμφότερες με εύκολα λάθη στην άμυνα και το ματς προσφέρεται για γκολ.
  • Ανάλογη επιλογή κι από Bundesliga μεριά, στο Βερολίνο και στο ματς ανάμεσα σε Χέρτα και Βόλφσμπουργκ. Η επάνοδος του αρχισκόρερ Λουκεμπάκιο ίσως βοηθήσει τη Χάρτα που ήταν… χώμα στο Μπόχουμ, οι «λύκοι» διέλυσαν με 6-0 κοτζάμ Φράιμπουργκ συνεχίζοντας το επιθετικό τους κρεσέντο.
Δυάδα απόδοσης 2.31
21:30
Χέρτα – Βόλφσμπουργκ
Goal/goal ή over 2,5
1.51
21:45
Λάτσιο – Μίλαν
Goal/goal ή over 2,5
1.53
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
21:45
Ακρινγκτον – Μπόρχαμ
Μπόρχαμ over 0,5
1.60
22:00
Σάουθαμπτον – Νιούκαστλ
Σάουθαμπτον over 0,5
1.63
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σάουθαμπτον – Νιούκαστλ:
Σάουθαμπτον over 0,5 ως το ημίχρονο
2.35
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις