Σπίσου μέχρι το 4.65

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με επιλογές από την αναμέτρηση της Βενέτσια με την Κλουζ ασχολείται ο #Dogass σε αποδόσεις που φτάνουν το 4.65.

Καλημέρα σε όλους. Ξεκινάει η εβδομάδα και παρά το μικρό πρόγραμμα, στα προγνωστικά μπάσκετ, εστιάζουμε σε μία αναμέτρηση.

Προγνωστικά μπάσκετ: Βενέτσια vs Κλουζ

Την αγωνιστική που μας πέρασε η Βενέτσια ηττήθηκε από την πρωτοπόρο του Eurocup, Μπουργκ με 79-86. Ο Ντέρεκ Γουίλις με 23 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ.

Από την άλλη, η Κλουζ πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Τσεντεβίτα/Ολίμπια με 88-80. Οι Τζόουνς, Στιπάνοβιτς και Σέφερντ ήταν πρώτοι σκόρερ με 14 πόντους.

Εκτίμηση: Οριακό φαβορί η Βενέτσια, καθώς διαθέτουν ρόστερ με πολύπειρους παίκτες, όπως οι Γκρέιντζερ, Βατ, Φρίμαν και Σπίσου. Με τον τελευταίο θα ασχοληθούμε σήμερα. Ο Μάρκο Σπίσου είναι εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων. Ξεκινάει βασικός, αγωνίζεται συνήθως 25 με 30 λεπτά και παίρνει από τρια έως και δέκα σουτ τριών πόντων σε κάθε αναμέτρηση. Σήμερα θα βρει μπροστά του ίσως, την πιο αφελή άμυνα της διοργάνωσης. Η Κλουζ προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι της να τρέξει και να σουτάρει όσα περισσότερα τρίποντα μπορεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να αφήνει πολλές κενούς χώρους στην περιφέρεια. Επομένως, το να σκοράρει δύο τρίποντα (που δίνεται στο εξαιρετικό 2.18 )στα μάτια μου είναι αρκετά πιθανό για τα σουτ που παίρνει και τις ευκαιρίες που θα βρει.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ειδικό
20:00
Βενέτσια - Κλουζ
Σπίσου over 1,5 τρίποντα
2.18
BET: 40 units
Fun bet
20:00
Βενέτσια - Κλουζ
Σπίσου over 2,5 τρίποντα
4.65
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις