Γυρίσανε ορεξάτοι οι Γερμανοί

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά από τις δυνατές αναμετρήσεις της Στουτγκάρδης και της Βόλφσμπουργκ έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με επιτυχία πέρασαν και οι δύο δυάδες μας και μας έδωσαν ένα ικανοποιητικό κέρδος. Μας έκανε λίγο καρδιακούς η Χιρόνα αλλά όπως είπαμε βρίσκει πάντα τον τρόπο να παραμένει ανταγωνιστική και έτσι έχασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς με 1-0. Χωρίς δυσκολία επαληθεύτηκε και η Αλάνιασπορ με το τελικό σκορ να είναι το 2-2. Αυτοί που σίγουρα κλέψανε τις εντυπώσεις είναι οι Γερμανοί οι οποίοι γυρίσανε με όρεξη προσφέροντας γκολ και θέαμα με αποτέλεσμα τα επτά από τα εννιά ματς να λήξουν over. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με την Χόφενχαϊμ η οποία θα υποδεχτεί την ομάδα της Στουτγκάρδης. Μπορεί να προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι μέσα στο Βερολίνο αλλά η Ουνιόν δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και έτσι στα τελευταία 20 λεπτά έκανε την ολική ανατροπή με το σκορ να σταματάει στο 3-1. Η Στουτγκάρδη από την άλλη αντιμετώπισε την Μάιντζ με αμφότερεςνα φεύγουν με τον πόντο της ισοπαλίας. Πιστεύω θα βρει τον τρόπο η Στουτγκάρδη και θα σκοράρει, για αυτό θα επιλέξω το goal/goal σε ικανοποιητική απόδοση.
  • Θα κλείσω την δυάδα με τα προγνωστικά με το ματς της Χέρτα Βερολίνου κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Τρομεροί οι «πράσινοι» που διέλυσαν την Φράιμπουργκ με το επιβλητικό 6-0. Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε και η Χέρτα η οποία το μόνο που κατάφερε είναι να βρει το γκολ της τιμής λίγο πριν την λήξη. Θεωρώ πως δύσκολα θα φύγει χωρίς βαθμούς η Βόλφσμπουργκ ειδικά μετά από αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα. Ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.77
21:30
Χόφενχαϊμ - Στουτγκάρδη
Goal/goal
1.63
21:30
Χέρτα Βερολίνου - Βόλφσμπουργκ
2 dnb
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις