«Τα ρέστα μου» στον Μάρεϊ

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Ειδικά παικτών και χάντικαπ σε Ντιτρόιτ και Σικάγο, επιλέγει από το αποψινό στοιχηματικό κουπόνι ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς, έπειτα από μία πολύ περίεργη βραδιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επιστρέφουμε σήμερα με στόχο το απόλυτο. Θα ασχοληθούμε με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και θα κάνουμε το πρώτο μας «μαξ μπετ». Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Ντιτρόιτ Πίστονς – Μιλγουόκι Μπακς

Πρώτη μας στάση για σήμερα το «Λιτλ Σίζαρς Αρένα», για την αναμέτρηση των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Μιλγουόκι Μπακς. Θα ασχοληθούμε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που επιστρέφει έπειτα από απουσία 5 αγώνων λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο. Ο έλληνας φόργουορντ αναμένεται να πάρει πλήρη χρόνο συμμετοχής απέναντι σε έναν σχετικά εύκολο αντίπαλο. Οι Πίστονς σήμερα δεν έχουν διαθέσιμο τον βασικό του σέντερ Ισαΐα Στιούαρτ, ενώ στερούνται και τον Μπάγκλεϊ όλο την Ιανουάριο. Αυτό τους αποδυναμώνει αρκετά γύρω από το ταμπλό, που σημαίνει πως οι Μπακς θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν αρκετές δεύτερες ευκαιρίες, μαζεύοντας επιθετικά ριμπάουντ. Πιθανότατα αυτό να αποτελέσει και καθοριστικό παράγοντα σε ένα φαινομενικά εύκολο βράδυ για τα «ελάφια». Τα όρια του Γιάννη στα ριμπάουντ  είναι σε αποδεκτά επίπεδα για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ οι πόντοι του αρκετά χαμηλά. Αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί μιας και ο Γιάννης στα τελευταία παιχνίδια πριν την απουσία του έπαιζε τουλάχιστον μία ταχύτητα κάτω, λόγο των ενοχλήσεων στο γόνατο του.

Σικάγο Μπουλς – Ατλάντα Χοκς

Επόμενη στάση για απόψε το «Γιουνάιτεντ Σέντερ» του Σικάγο, όπου οι Μπουλς θα φιλοξενήσουν τους Χοκς. Δύο ομάδες που δίνουν μάχη για μία θέση στα play in, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη απόψε. Οι Χοκς έχουν επικρατήσει στα επτά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια τους, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τις θέσεις με πλεονέκτημα έδρας. Αυτό οφείλεται στη χημεία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους οι Τρέι Γιανγκ και Ντεζούντε Μάρεϊ τον τελευταίο καιρό. Ο δεύτερος έχει προσαρμοστεί στον λιγότερο δημιουργικό νέο του ρόλο, κινείται χωρίς την μπάλα και έχει προσαρμοστεί στα καθήκοντα εκτελεστή. Τον Ιανουάριο σουτάρει με 43,4% από την περιφέρεια και 50% στο σύνολο των προσπαθειών του, ενώ στους τελευταίους πέντε αγώνες 52,2% και 60,2% αντίστοιχα. Τα συνολικά σουτ πίσω από την γραμμή του τριπόντου, το ποσοστό των τριπόντων, καθώς και το «true shooting» του που είναι στο 54,1%, αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Όλα αυτά την στιγμή που συνεχίζει να πετυχαίνει τους περισσότερους πόντους του από τα 4,5 μέτρα. Έχοντας πετύχει τουλάχιστον 26 πόντους σε κάθε μία από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, το όριο των 21.5 πόντων φαντάζει πολύ χαμηλό για να το αγνοήσω.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
02:10
Ντιτρόιτ Πίστονς – Μιλγουόκι Μπακς
2 (-10,5)
1.87
BET: 29 units
Μονό
02:10
Ντιτρόιτ Πίστονς – Μιλγουόκι Μπακς
Γ. Αντετοκούνμπο over 28,5 πόντους
1.93
BET: 28 units
Μονό
02:10
Ντιτρόιτ Πίστονς – Μιλγουόκι Μπακς
Γ. Αντετοκούνμπο over 12,5 ριμπάουντ
2.00
BET: 27 units
Μονό
03:10
Σικάγο Μπουλς – Ατλάντα Χοκς
Ντ. Μάρεϊ over 21,5 πόντους
1.95
BET: 40 units
Μονό
03:10
Σικάγο Μπουλς – Ατλάντα Χοκς
Ντ. Μάρεϊ over 25,5 πόντους
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις