Παραπαίει η Σάλκε στο 3.76

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.76 από Γερμανία και Ιταλία μας προτείνει για σήμερα Τρίτη στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Τρίτη σήμερα και το κουπόνι θυμίζει Παρασκευή με αρκετές αναμετρήσεις, όπου ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική στη Γερμανία και το ντέρμπι Λάτσιο – Μίλαν στη Ρώμη. Από αυτά τα πρωταθλήματα προέρχονται και τα σημερινά προγνωστικά της στήλης και πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Προγνωστικά Τρίτης: Παραπαίει η Σάλκε

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Σάλκε με τη Λειψία, με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες, αφού η Σάλκε είναι ουραγός της βαθμολογίας, ενώ η Λειψία έχει βλέψεις μέχρι και την κορυφή από την οποία απέχει μόλις έξι βαθμούς.

Σε δεινή θέση βρίσκεται η γηπεδούχος, καθώς βρίσκεται «κολλημένη» στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις εννέα βαθμούς σε 16 αγωνιστικές, διαθέτοντας μάλιστα και τη χειρότερη επίθεση με 13 τέρματα (που μεταφράζεται σε λιγότερο από ένα γκολ μέσο όρο). Ξεκίνησε με βαριά ήττα μετά τη διακοπή με 3-0 στη Φρανκφούρτη και έτσι συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Η Λειψία από την άλλη βρίσκεται στην 5η θέση με 29 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την προνομιούχο τετράδα του Champions League και έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαγερν. Έδειξε όμως ότι μπορεί να την κοντράρει καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι την Παρασκευή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τη Λειψία να έχει ευκαιρίες και για τη νίκη. Έτσι είχε και τη μοναδική απώλεια στα τελευταία πέντε παιχνίδια, καθώς είχε κερδίσει στα προηγούμενα τέσσερα.

Έτσι αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση για τη Λειψία , αλλά επειδή το διπλό «παίζει» σε χαμηλή απόδοση, θα επιλέξουμε το διπλό και over 2,5 το οποίο πληρώνει 2.25 στο Pamestoixima.gr.

Μεγάλο ντέρμπι στην «αιώνια» πόλη

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τέσσερις θέσεις και τέσσερις βαθμοί (2η η Μίλαν με 38, 6η η Λάτσιο με 34).

Παλεύει για την είσοδο στην τετράδα η γηπεδούχος από την οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις τριών βαθμών αυτή τη στιγμή. Προέρχεται από νίκη στην έδρα της Σασσουόλο με 0-2, ενώ στο γήπεδό της σε εννιά αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 5-2-2 και τέρματα 16-9 υπέρ της.

Στη 2η θέση βρίσκεται η Μίλαν, απέχοντας δώδεκα βαθμούς από την πρωτοπόρο Νάπολι, δείχνοντας ότι μάλλον θα αρκεστεί στο να παραμείνει στην τετράδα καθώς η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έφερε τρεις ισοπαλίες, οι οποίες ήταν και ο λόγος που «άνοιξε» η διαφορά από τους Ναπολιτάνους. Εκτός έδρας σε εννιά αναμετρήσεις έχει μόλις μια ήττα με ρεκόρ 4-4-1 και γκολ 13-9 υπέρ.

Ντέρμπι που δεν χωρούν προγνωστικά σε σημείο, και έτσι θα πάμε στην «ασφαλή» επιλογή του goal/goal το οποίο πληρώνει 1.67 στο Pamestoixima.gr.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 3.76
19:30
Σάλκε - Λειψία
2 & over 2,5
2.25
21:45
Λάτσιο - Μίλαν
Goal/goal
1.67
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις