Ξεμούδιασμα με δυάδα διπλασιασμού

προγνωστικά

Ο #NikolasKappa αναλύει επιλογές από Αίγυπτο και Ολλανδία χτίζοντας μια δυάδα διπλασιασμού. Πίραμιτνς και Χέερενφεν (Γ) στο σημερινό μενού.

Χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος μετά από καιρό, μιας και λόγω υποχρεώσεων δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο ώστε να αρθρογραφήσω. Όσοι παρακολουθείτε το telegram γνωρίζετε ότι είμαι πιο ενεργός εκεί. Έτσι, εφόσον βρέθηκε κάποιος ελεύθερος χρόνος, είπα να κάνω το restart με μια δυάδα διπλασιασμού. Τα δυο παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στα προγνωστικά Τρίτης είναι από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου και από το γυναικείο πρωτάθλημα της αγαπημένης μου Ολλανδίας.  Συνεπώς, θα κινηθούμε με προγνωστικά από Αίγυπτο και Ολλανδία, όπως πάντα βάσει ισχυρών στατιστικών ενδείξεων, κινήτρου και ειδησεογραφίας.

Με δυνατές στατιστικές ενδείξεις για την δυάδα μας

Ξεκινάμε με τη Αίγυπτο καθώς προηγείται χρονικά στο πρόγραμμα. Το παιχνίδι που τέθηκε στο στόχαστρο είναι το Σμούχα – Πίραμιντς . Ο λόγος που εντάχθηκε είναι ότι υπάρχει μια ισχυρή στατιστική τάση στο under 3,5. Επειδή η απόδοση είναι αρκετά μικρή, θα πρέπει να το συνδυάσουμε με τύπου combo bet για να φτάσουμε μια επιθυμητή απόδοση. Είναι  γνωστό ότι το ρόστερ της γηπεδούχου δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν με αξιώσεις ένα καλό πλασάρισμα, πέρα από την τρίτη θέση που βρίσκονται τώρα. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες αμφότεροι και αυτό συνεπάγεται με μια αναμενόμενη πιθανότητα για το Χ2 λίγο πάνω από το 70%. Φυσικά, σε συνδυασμό με το αναμενόμενο σκοράρισμα να βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το 2,5, δεν γίνεται να μην το «παντρέψουμε».

Στην συνέχεια θα πάμε στις κυρίες της Eredivisie και την αναμέτρηση Χέρενφεεν (Γ) – Εξέλσιορ (Γ). Ολλανδία γαρ και το χέρι πάει αυτόματα στο σημείο του Over 2,5 το οποίο προσφέρεται στο 1.47. Ενδεχομένως κάποιος μπορεί να πει ότι είναι χαμηλή η απόδοση. Συνεπώς παραθέτω σχετικές στατιστικές, ώστε να αντιληφθούμε την ευκαιρία που θεωρώ ότι είναι value bet. Τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια έχουν δώσει οι κυρίες από την παγωμένη Φρισλανδία. Σε αυτά τα παιχνίδια έχουμε Μ.Ο. συνολικών τερμάτων 4,25 με σχετικό επιμερισμό 1,25 υπέρ και 3,00 κατά. Αντίστοιχα οι φιλοξενούμενες σε πέντε εκτός έδρας έχουν 4,60 σύνολο με 1,20 υπέρ και 3,40 κατά. Συνδυαστικά λοιπόν, οι δυο ομάδες αγγίζουν το 4,5 αναμενόμενο Μ.Ο. τερμάτων ανά παιχνίδι. Τα εν λόγω στατικά έχουν και άλλη μια ανάγνωση, ότι το 89% των παιχνιδιών που έχουν δώσει ξεπερνά το σημείο του over 2,5.  Το 1.47 εν τέλει δεν είναι κακό για την δυάδα μας.

Αυτά που κρατάμε και μπόνους υλικό

Στο παιχνίδι Σμούχα – Πίραμιντς, κρατάμε το συνδυαστικό Χ2 & under 3,5 στο ελκυστικό για την δυάδα μας, 1.44. Πέρα από το όβερ στο Χέρενφεεν (Γ) – Εξέλσιορ (Γ). Το σημείο του goal/goal, είναι λίγο πιο κάτω από το 70%.  Συνεπώς, κρατάμε το Χέρενφεεν (Γ) – Εξέλσιορ (Γ) στο 1.47. Μπόνους τροφή για σκέψη, που θα αποτελέσει και βάση στις διάφορες προτάσεις, τύπου Live στο κανάλι μας στο telegram είναι τα εξής, πρώτον Κινγκς Λυν Τάουν – Φίλντε, Over 1,5 γηπεδούχων. Δεύτερον, Ολυμπιακός Β – Ηρόδοτος – παιχνίδι με Under φιλοξενούμενων και under 3,5 συνολικό. Τέλος, Λάτσιο – Μίλαν – παινχίδι με κάρτες, τύπου over 1,5 και για τους δύο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.12
20:00
Σμούχα - Πίραμιντς
Χ2 & under 3,5
1.44
21:30
Χέρενφεεν (Γ) - Εξέλσιορ (Γ)
Over 2,5
1.47
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις