Απ’ τη Ρουμανία ως την Κίνα

Απ' τη Ρουμανία ως την Κίνα

Καλησπέρα σε όλο το παρεάκι. Αύριο Δευτέρα και τελευταία ημέρα του Αυγούστου και του καλοκαιριού, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείς να βρεις όμως 3+1 σε δύο παιχνίδια που, συνήθως μας πληρώνουν!

Ξεκινάμε με το παιχνίδι που μας δίνει 3 επιλογές. Στην Super League της Κίνας και στον δεύτερο όμιλο η πρώτη Σανγκάη SIPG υποδέχεται την 8η και τελευταία Τιανγίν TEDA. Αν βρει ρυθμό στην επίθεση η ομάδα της Σανγκάης δύσκολα υπάρχει αντίπαλο να την σταματήσει, από το πρώτο ημίχρονο κιόλας! Όταν μάλιστα έχει στην επίθεση της αυτό το αυστριακό «πολυβόλο», τον Αρναούτοβιτς… γίνεται ανέφικτο!

Μια και τελευταία επιλογή από την Ρουμανία. Η 14η Σίντια Ταργκόβιτσε υποδέχεται την ιστορική Ντινάμο Βουκουρεστίου μετά από τον πρώτο αγώνα και το 1-1 με την Χέρμανσταντ στην ιστορική της έδρα, βρίσκεται στην 10η θέση. Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, η άλλοτε ιστορική Ντινάμο, έδειξε πως θέλει να επανέλθει στα μεγαλεία του παρελθόντος, χωρίς να πιέζει από την αρχή τον εκάστοτε αντίπαλο. Έτσι και με την Χέρμανσταντ βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε με πέναλτι στα μέσα του 2ου ημιχρόνου.

Μονό

15:00 Σανγκάη SIPG – Τιανγίν TEDA: Goal/goal & over 3,5 (2.60)

Μονό

15:00 Σανγκάη SIPG – Τιανγίν TEDA: Over 1,5 ημίχ. (2.00)

Μονό

15:00 Σανγκάη SIPG – Τιανγίν TEDA: Πρώτος σκόρερ Αρναούτοβιτς (4.75)

Μονό

15:00 Σανγκάη SIPG – Τιανγίν TEDA: Αρναούτοβιτς anytime σκόρερ (1.83)

Μονό

21:00 Σίντια Ταργκόβιτσε – Ντινάμο Β.: 2 & Ντινάμο περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ. (2.33)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις