Πληρώνουν αδρά Γερμανία και Ιταλία

προγνωστικά

Με προγνωστικά από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Γερμανία και την ματσάρα της Ιταλία ο #TheMagician γεμίζει ποδοσφαιρικά την Τετάρτη μας.

Καλημέρα σας. Οι Γερμανοί άρχισαν να κλοτσούν το τόπι και πάλι βρίσκονται δικαίως στην λίστα των προγνωστικών μας μετά από μια γεύση που πήραμε το Σαββατοκύριακο. Βέβαια δεσπόζει και το ντέρμπι στην Ιταλία που έχει μεγάλη σημασία και για τους δυο μονομάχους. προγνωστικά

Προγνωστικά: Απλά να δουλέψει το ρελαντί

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Για την Σάλκε όπως τελείωσε το 2022, έτσι άρχισε και το νέο έτος, με ήττα. Επισκέφτηκε την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ηττήθηκε με 3-0. Έκανε λίγες αλλά ουσιώδης ευκαιρίες, δεν σκόραρε και παραδόθηκε στην επιθετική γραμμή της αντιπάλου που έκανε πάρτι στην μεγάλη περιοχή. Με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες συνολικά στο πρωτάθλημα δικαιωματικά βρίσκεται στην τελευταία θέση. Διαθέτει με διαφορά την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και μια από τις  χειρότερες άμυνες. Τα μπαράζ και η απευθείας σωτηρία μπορεί να βρίσκονται μόνο έξι βαθμούς μακριά αλλά μοιάζει δύσκολο να καλυφθούν με την παρούσα εικόνα της ομάδας. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχει εννέα ήττες και μια νίκη. Απουσιάζουν 4-5 βασικοί παίχτες.

Η Λειψία δεν φοβήθηκε ούτε την διακοπή, ούτε το όνομα της Μπάγερν Μονάχου και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος για το 2023 ήρθε ισόπαλη εντός με 1-1. Τελευταία της ήττα, όταν άνοιξαν τα σχολεία, στις 17 Σεπτεμβρίου, έκτοτε τρέχει σερί 6-3-0 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς, έξι μακριά απο την κορυφή. Δεν θέλει να χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις καθώς όσο η Μπάγερν Μονάχου δίνει δικαιώματα και οι άλλες ανταγωνίστριες δεν  μπορούν να ξεφύγουν κυνηγάει τουλάχιστον την τριάδα. Μπορεί να λείπει ως τραυματίας το αστέρι της ο Νκουνκού αλλά  έχει ταλαντούχους παίχτες που μπορούν να σκοράρουν εύκολα στην προβληματική άμυνα των «Βασιλικών Μπλε».

Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Σε πρώτο πλάνο κρατάμε το διπλό με απόδοση 1.62 στην Novibet

Οι φιλοξενούμενοι έχουν 8/8 νίκες με over 1,5 ενώ οι γηπεδούχοι 10/11 ήττες με over 1,5. Τσιμπάμε λίγο προς τα επάνω την απόδοσή μας με το διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet

Βγάζει μάτι η «κοιλιά»

Η Χόφενχάιμ ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα αλλά στους τελευταίους αγώνες η απόδοση της έχει πέσει αισθητά. Τις πρώτες οχτώ αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 14 βαθμούς με δυο ήττες ενώ στις τελευταίες οχτώ μόλις τέσσερις έχοντας έξι ήττες και κερδίζοντας μόνο την ουραγό Σάλκε. Με την επανέναρξη αγωνίστηκε εκτός έδρας στην Ουνιόν Βερολίνου και παρόλο που προηγήθηκε δυο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο δεύτερο μέρος δέχτηκε τρία γκολ στο 73′, στο 89′ και στο 96′ για να ηττηθεί με 3-1. Τυχερή που δεν έμεινε πίσω στο σκορ με το χαμένο πέναλτι της αντιπάλου στο 25ο λεπτό. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σκοράρει σταθερά (μόνο σε τρία ματς έμεινε άσφαιρη) αλλά η άμυνα της κάνει νερά. Συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα goal/goal τα τέσσερα σε συνδυασμό με over 2,5.

Μια από τα ίδια και φέτος για την Στουτγάρδη που ακροβατεί σταθερά στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού. Με 15 βαθμούς σε 16 αγώνες βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας κυνηγώντας να σώσει νωρίτερα την κατηγορία σε σχέση με πέρυσι που τα κατάφερε στο τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής. Το πλάνο φαίνεται όμως να παραμένει το ίδιο, κλείνεται εκτός για να κερδίσει τουλάχιστον την ισοπαλία ενώ εντός παλεύει περισσότερο για την νίκη. Χαρακτηριστικά τρεις νίκες έχει στο πρωτάθλημα, τις πέτυχε όλες εντός έδρας ενώ μακριά από την «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» μετράει μόλις τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Πετυχαίνει την αντίπαλο της σε κακό φεγγάρι γεγονός που της δίνει περισσότερες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Η γηπεδούχος των πρώτων αγωνιστικών θα είχε τον πρώτο λόγο για την νίκη. Τώρα όμως φαίνεται ότι και οι δυο μπορούν εύκολα να σκοράρουν. Το παιχνίδι φαίνεται να ξεκινάει από το 1-1. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.63 στην Novibet

Η Χοφενχάιμ μπορεί να βγάλει αρκετές φάσεις εντός έδρας αλλά η άμυνα βρίσκεται σε κακό χάλι. Το παιχνίδι εύκολα μπορεί ν’ ανοίξει στα γκολ. Με μεγαλύτερο ρίσκο κρατάμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.93 στην Novibet

Ντέρμπι από τα παλιά

Η Λάτσιο μετά την ποινή της Γιουβέντους είναι πλέον στην έκτη θέση με 34 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την Μίλαν που είναι σταθερά δεύτερη. Δεν άρεσε με την επανέναρξη καθώς έχασε εκτός από την Λέτσε (2-1), αυτοκτόνησε εντός με την Εμπολι (2-2) αλλά πήρε το τρίποντο στην Σασσουολο χωρίς να είναι καλύτερη. Ήταν απλά αποτελεσματική. Με θέματα στην άμυνα τελευταία ενώ ο προπονητής της Μαουρίτσιο Σάρι την έχει σφίξει αρκετά αμυντικά. Μια απουσία έχει αλλά ίσως και την πιο σημαντική με τον επιθετικό και αρχηγό της Τσίρο Ιμομπιλε. Κάθε χρόνο ψάχνει το κάτι παραπάνω με την συμμετοχή στο Champions League και φέτος ίσως έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία της, μιας και είναι βαθμολογικά κοντά στην τετράδα και η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με αφαίρεση 15 βαθμών οπότε βγήκε από την διεκδίκηση. Πέντε μέρες πριν κέρδισε την Μπολόνια με 1-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στις 02 Φεβρουαρίου.

Η λάμψη της Μίλαν έχει λίγο ξεθωριάσει. Δεν χάνει αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει μια νίκη και δυο ισοπαλίες δεχόμενη γκολ και στα τρία. Η διαφορά με την πρώτη Νάπολι είναι στους δώδεκα βαθμούς και σε περίπτωση μη νίκης θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο στην συνέχεια αφού η πρωτοπόρος πετάει από νίκη σε νίκη και οι ανταγωνίστριες ομάδες από κάτω της είναι σε απόσταση βολής. Προηγήθηκε η ήττα από την Ίντερ στον τελικό του Σούπερ Κάπ με 3-0. Χωρίς περιθώρια οι «ροσονέρι» που θα παίξουν μόνο για την νίκη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία απέναντι στους «Λατσιάλι», οι τρεις με over 2,5. Μακροχρόνιοι οι τραυματίες Ιμπραϊμοβιτς, Μενιάν (Τ) και Φλορέντσι.

Έχει ένα κίνητρο παραπάνω η Μίλαν για την νίκη αλλά παραπατάει τελευταία. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ζιρού (που βρίσκει δίχτυα απέναντι στην Λάτσιο). Επίσης δύσκολο φαντάζει να μην βγουν κάρτες στο ντέρμπι από τον Μάρκο ντι Μπέλο, ο οποίος δείχνει 5,2 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι. Επιλέγουμε στο BET BUILDER της Novibet το goal/goal & over 2,5 & Σκόρερ Ζιρού & over 4,5 κάρτες με απόδοση 6.20.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.64
19:30
Σάλκε - Λειψία
2
1.62
21:30
Χόφενχάιμ - Στουτγκάρδη
Goal/goal
1.62
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.53
19:30
Σάλκε - Λειψία
2 & over 1,5
1.83
21:30
Χόφενχάιμ - Στουτγκάρδη
Goal/goal & over 2,5
1.93
BET: 20 units
Combo Bet
21:45
Λάτσιο - Μίλαν
Goal/goal & over 2,5 & over 4,5 κάρτες & γκολ Ζιρού
6.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις