Λίλαρντ πυροβολεί στο 3.85

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Εύκολο βράδυ για τους Μέμφις Γκρίζλις και ευκαιρίες στον Λίλαρντ βλέπει απόψε ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς. Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του NBA. Πάμε λοιπόν να ξεχωρίσουμε τα σημεία με τη μεγαλύτερη αξία, ώστε να ξεκινήσουμε τη νέα εβδομάδα με «πράσινες καλημέρες». Τα σημερινά προγνωστικά NBA, συμπεριλαμβάνουν σημείο, πόντους ομάδας, παίκτη και τρίποντα. Πάμε να αναλύσουμε τις επιλογές.

Προγνωστικά NBA: Φοίνιξ Σανς – Μέμφις Γκρίζλις

Πρώτη μας στάση για σήμερα το «Φούτπριντ Σέντερ» και η να μέτρηση μεταξύ Φοίνιξ Σανς και Μέμφις Γκρίζλις. Οι Γκρίζλις, δύο βράδια νωρίτερα απέναντι στους Λέικερς στο Λος Άντζελες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα έπειτα από ένα σερί έντεκα νικών. Απόψε ταξιδεύουν στο Φοίνιξ για να αντιμετωπίσουν τους Σανς, τους οποίους κέρδισαν εύκολα με 30 πόντους (136-106) πριν πέντε μέρες στο Μέμφις. Οι Σανς, αν και επικράτησαν στις δύο τελευταίες τους αναμετρήσεις απέναντι σε Νετς και Πέισερς τρέχουν ένα αρνητικό σερί 4-12. Η σημερινή αναφορά απουσιών για τον αγώνα συμπεριλαμβάνει πιθανές τις επιστροφές των Κρις Πολ, Λάντρι Σαμέτ και ΝτεΆντρε Έιτον.

Παρόλες τις επιστροφές, δεν πιστεύω πως οι Σανς μπορούν να ελπίζουν σε κάτι απόψε. Το «μικρό» λόγω τραυματισμών ρόστερ των Σανς, καλείται να αγωνιστεί ξανά σχεδόν 20 ώρες μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα και πιθανότατα θα δούμε σημάδια κόπωσης σε βασικούς παίκτες. Οι Γκρίζλις έχουν ξεπεράσει τους 120 πόντους σε 8/9 τελευταίες τους αναμετρήσεις, τη στιγμή που οι Σανς έχουν δεχθεί πάνω από 120 και στις τρεις τελευταίες τους ήττες.

Η νίκη για τις «αρκούδες» φαντάζει μονόδρομος, από το πρώτο λεπτό θα επιδιώξουν να καθαρίσουν το παιχνίδι και δεν αποκλείεται ο δείκτης του σκορ να πάει ψηλά.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Λος Άντζελες Λέικερς

Επόμενη στάση το «Μόντα Σέντερ» των Μπλέιζερς, οι οποίοι θα υποδεχθούν τους Λέικερς. Οι δύο σούπερ σταρ των ομάδων βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο ΛεΜπρόν σύντομα θα σπάσει το ρεκόρ του Καρίμ και θα γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Από μόνο του αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο, άλλα ενδέχεται να ξεκουραστεί σήμερα επειδή ταλαιπωρείται από κάποιες μικροενοχλήσεις. Ο Λίλαρντ αν και πέτυχε μόλις 25 πόντους την Παρασκευή απέναντι στους Σίξερς, έχει μέσο όρο 39 πόντους στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Οι φετινοί Μπλέιζερς βρήκαν αυτό που έψαχναν από το 2019 και την αποχώρηση του ΣιΤζέι ΜακΚόλουμ. Κάποιον παίκτη να απειλεί από μακριά ώστε να μην κλειδώνουν όλη τη δυναμική σκοραρίσματος από την περιφέρεια απλά μαρκάροντας τον Λίλαρντ. Αυτό τον ρόλο κάλυψε φέτος ο νεαρός Ανφαρνί Σίμονς, με τον Τζέραμι Γκραντ να παρουσιάζεται επίσης ιδιαίτερα απειλητικός μετά τα μέσα της χρονιάς. Έτσι πλέον, ο Λίλαρντ βρίσκει πολύ περισσότερες ευκαιρίες για σουτ και ντράιβ, θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό.

Απέναντι σε μία ομάδα όπως οι Λέικερς που στοχεύουν μόνο στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας 117 πόντους, τη στιγμή που δέχονται 118,1, θεωρώ πως ο Λίλαρντ θα βρει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και θα βγάλει αντίδραση απόψε, μετά την τελευταία ιδιαίτερα άστοχη εμφάνιση του.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Combo
03:10
Φοίνιξ Σανς - Μέμφις Γκρίζλις
2 & over 119,5 πόντους Μέμφις Γκρίζλις
2.05
BET: 27 units
Combo
04:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Λος Άντζελες Λέικερς
Λίλαρντ over 31,5 πόντους & over 3,5 εύστοχα τρίποντα
2.35
BET: 23 units
Combo
04:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Λος Άντζελες Λέικερς
Λίλαρντ over 35,5 πόντους & over 4,5 εύστοχα τρίποντα
3.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις