Εκεί που τα γκολ έχουν παράδοση

Scorakias

Ο #Scorakias ξεκινάει την εβδομάδα ποντάροντας στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και ψάχνει απόδοση 16.50!

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από την Ολλανδία και συγκεκριμένα από τη δεύτερη κατηγορία, που η αλήθεια είναι πως χαρακτηρίζεται από τα πολλά γκολ στους αγώνες της.

O Scorakias πάει για τα πολλά στην Ολλανδία

Λίγα λόγια και καλά σήμερα. Φτωχό το πρόγραμμα της Δευτέρας, ως συνήθως, όμως αν ψάξουμε καλά το κουπόνι θα δούμε πως υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια. Εμείς θα εστιάσουμε στην αναμέτρηση της Γιόνγκ Αϊντχόφεν με τη Φένλο για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται κάτι παραπάνω από 1,5 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ λίγο χαμηλότερος είναι ο μέσος όρος της Φένλο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα και μάλιστα μόνο μία από αυτές τις φορές έμεινε το σκορ στο 1-1. Περιμένω λοιπόν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Το over 2,5 προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση, οπότε θα ανέβουμε λίγο παραπάνω, με… ασιατική κάλυψη. Με διάθεση για ρίσκο θα ψάξω και τη βόμβα με multiscore. Δίνω ελαφρύ προβάδισμα στη Φένλο για τη νίκη και το… όνειρο που είδα είναι το 2-3 σαν τελικό αποτέλεσμα. Ε, θα βάλω και τα υπόλοιπα από δίπλα, αναγκαστικά!

Μονό
21:00
Γιόνγκ Αϊντχόφεν - Φένλο
Over 3 AH
2.12
BET: 30 units
Σκορ
21:00
Γιόνγκ Αϊντχόφεν - Φένλο
Multiscore: 2-3 ή 2-4 ή 3-4 ή 1-5
16.50
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις