Δωράκι της Λιντς το 1.67

Δωράκι της Λιντς το 1.67

Προγνωστικά και αυτή την εβδομάδα από τον #Georgiou στο ματς της Λιντς με την Μπρέντφορντ και της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά στην Premier League έχει το σημερινό μενού. Πάμε να δούμε τι βγαίνει.

Προγνωστικά Λιντς – Μπρέντφορντ

Η Λιντς είναι μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι της είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Η 16η θέση που βρίσκεται θα λέγαμε πως την αδικεί μιας και στα περισσότερα ματς είτε εντός, είτε εκτός έδρας, τα δίνει όλα, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Παρόλα αυτά αντλεί δύναμη από το κατάμεστο σε κάθε εντός έδρας αγώνα «Έλαντ Ρόουντ», κάτι που καλείται να κάνει και στο αποψινό ματς με την Μπρέντφορντ.

Μεσοβδόμαδα, τα «παγώνια» συνέτριψαν με 5-2 την Κάρντιφ για το Κύπελλο, σε μια αναμέτρηση που βρέθηκαν να προηγούνται με 5-0, προτού δεχτούν τα δύο γκολ προς το τέλος. Μάλιστα, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μπόρεχαμ – Άκρινγκτον και είναι το φαβορί για να πάνε ακόμα πιο μακριά. Ωστόσο την ίδια εικόνα πρέπει να δείξουν και στο πρωτάθλημα αν θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αφού αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Εκτός είναι ο μέσος Φόρσο και ο φορ Σάμερβιλ.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η Μπρέντφορντ από την πλευρά της ,διανύει ίσως μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της, βρίσκεται στην ένατη θέση και γλυκοκοιτάζει τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αρκεί να έχει διάρκεια. Στο πρόσφατο εντός έδρας ματς απέναντι στην Μπόρνμουθ πραγματοποίησε μια πολύ ώριμη εμφάνιση επικρατώντας με 2-0, παραμένοντας έτσι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα όπου πανηγύρισε τέσσερις φορές τη νίκη και άλλες τρεις έμεινε στην ισοπαλία. Απέναντι στη Λιντς ξέρει πως με νίκη θα έχει κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της. Εκτός είναι οι αμυντικοί Χίκεϊ και Γιάνσον καθώς και οι μέσοι Ονιέκα και Μπαπτίστ.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιγαντομαχία προβλέπεται στο «Έμιρεϊτς» ανάμεσα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρσεναλ και την τρίτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε φόρμα. Οι «κανονιέρηδες» κυριάρχησαν στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου επικρατώντας στην έδρα της Τότεναμ με 2-0, διατηρώντας το αήττητο σερί  δώδεκα αγώνων, έχοντας δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από την αρχή της σεζόν οδηγούν την κούρσα έχοντας αποκτήσει μια διαφορά πέντε βαθμών από τους διώκτες της και με ματς λιγότερο. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Χεσούς και Νέλσον που στελεχώνουν την γραμμή κρούσης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται το τελευταίο διάστημα με τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μία εκ των οποίων κόντρα στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, αποτέλεσμα που χαροποίησε τους φιλάθλους στο «Ολντ Τράφορντ». Όμως, εκεί που όλοι πίστευαν πως το σερί αυτό θα συνεχιστεί με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας, έμειναν με γλυκόπικρη γεύση μετά το 1-1, παρότι προηγήθηκαν στο 44ο λεπτό.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Το σημερινό ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο είναι μια ευκαιρία να ρεφάρουν, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την κορυφή. Τιμωρημένος ο μέσος Κασεμίρο ενώ τραυματίας ο Φαν ντε Μπέεκ ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Τεν Χααγκ τη συμμετοχή του Μαρσιάλ.

Επιλέγουμε στο ματς της Λιντς το over 2,5 σε απόδοση 1.67 ενώ το ίδιο σημείο δίνουμε και στο λονδρέζικο ματς με απόδοση 1.71.

Μονό
16:00
Λιντς - Μπρέντφορντ
Οver 2,5
1.67
BET: 10 units
Mονό
18:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οver 2,5
1.71
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις