Από 1.80 έως 3.75 σε Λονδίνο και Λεωφόρο

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στα δύο ντέρμπι σε Ελλάδα και Αγγλία έχει ο #Argyropoulos στη σημερινή του στήλη σε αξιόλογες τιμές.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Απόψε ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι και εκεί θα σταθώ. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μου που είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Προγνωστικά Premier League

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Τι να πούμε και τι να γράψουμε για την φετινή αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα. Εξαιρετική και άκρως αποτελεσματική. Δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της Premier League. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια των δύο στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ έχει σκοράρει στα οχτώ από αυτά. Με μόλις μία ήττα φέτος και έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση θέλει να συνεχίσει με νίκη ώστε να δώσει ακόμη μια ηχηρή απάντηση.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται από γκέλα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και θεωρώ πως απόψε αν ηττηθούν θα μείνουν αρκετά μακριά από την κορυφή. Ο άσος στο 1.85 παίζεται. Ακόμη, σαν ειδικό στοίχημα ο Μπουκαγιό Σακά να κάνει ένα σουτ προς την εστία στο 1.80 επίσης. Φέτος έχει έξι γκολ και επτά ασίστ.

Προγνωστικά Super League

Στα δικά μας εδάφη τώρα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη από τις τρεις συναντήσεις που έχουν μόλις μέσα σε μια εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος πιο αποτελεσματικός και κέρδισε 2-0 στην Τούμπα για το Κύπελλο. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει τσακωθεί με το γκολ. Δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα. Ντέρμπι είναι αλλά για εμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή ένα τσακ πιο ανεβασμένος είναι ο «δικέφαλος του βορρά». Το διπλό στο 3.75 αξίζει τα ψιλά μας.

Το παιχνίδι θα είναι σκληρό από τα πρώτα λεπτά. Ο Λευκορώσος διαιτητής Κουλμπάκοφ βγάζει κατά μέσο όρο έξι κάρτες στα παιχνίδια που σφυρίζει. Το over 6,5 κάρτες στο 1.90 είναι οριακό. Θα πάω με το combo over 2,5 κάρτες Παναθηναϊκός και over 2,5 κάρτες ΠΑΟΚ στο 2.25. Θα κλείσω με το X ημίχρονο που εμφανίζεται αρκετά στις δύο ομάδες φέτος προσφέρεται στο 1.90 και είναι το βασικό μας ποντάρισμα για τα προγνωστικά αυτού του παιχνιδιού.

Μονό
18:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1
1.85
BET: 30 units
Special bet
18:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σακά over 0,5 σουτ στην εστία
1.80
BET: 20 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
X ημίχρονο
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2
3.75
BET: 10 units
Combo
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός over 2,5 κάρτες & ΠΑΟΚ over 2,5 κάρτες
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις