ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Combo στο 3.50 στο Περιστέρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Combo στο 3.50 στο Περιστέρι

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Combo στο 3.50 στο Περιστέρι

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Κυριακάτική στήλη με δύο αναμετρήσεις σε Ελλάδα και μια στην Ιταλία με αποδόσεις από 1.83 έως 3.50 από τον #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σε τρεις αναμετρήσεις επικεντρωνόμαστε σήμερα στα προγνωστικά μας σε Ελλάδα και Ιταλία.

Προγνωστικά: Ντέρμπι με γκολ και ειδικό 

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ελλάδα, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες και μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, εκεί όπου όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε δυνάμεις και καλύτερες λύσεις στον πάγκο του, κέρδισε με 2-0 βάζοντας βάσεις πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού. Αμφότεροι θέλουν την νίκη. Οι γηπεδούχοι για να διατηρήσουν την πρωτιά ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει την χασούρα από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο.

Καμία σχέση η αποψινή αναμέτρηση με αυτή της Τετάρτης. Οι συνθήκες και τα δεδομένα είναι σαφώς άλλα. Μου φαίνεται δύσκολο να ξεφύγει το σκορ και συχνά το 2-3 γκολ επιβεβαιώνεται. Το προτείνω σε απόδοση 2.02 στο Pamestoixima. Επίσης θα τιμήσω και το πέναλτι στο ματς στο 2.85.

Combo στο Περιστέρι

Πάμε στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό. Από ισοπαλία προέρχονται οι Περιστεριώτες στη Λαμία, αφήνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς και χάνοντας έδαφος στην προσέγγιση της εξάδας. Δύσκολη η αποστολή σήμερα απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που φαίνεται πως βρήκε τη φόρμα του, όμως τα κενά στην άμυνα είναι φανερά. Δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για τους Πειραιώτες, αμφότερες κόντρα στον Άρη με 1-0.  Η καταδίωξη των δύο πρώτων συνεχίζεται, με το στόχο να είναι μόνο η νίκη σήμερα.

Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη ο Ολυμπιακός, όμως τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή είναι αρκετά. Αν συνδυάσουμε το διπλό με το αμφίτερμα, φτάνουμε απόδοση της τάξης του 3.50. Αξίζει το ρίσκο, αν μη τι άλλο.

Προγνωστικά: Αξίζει το 1.83

Κλείνουμε με Ιταλία και το ματς της Γιουβέντους με την Αταλάντα. Υπό το σοκ της αφαίρεσης των 15 βαθμών για απόκρυψη οικονομικών δεδομένων, αγωνίζεται σήμερα η Γιούβε. Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα για τους γηπεδούχους και τους στόχους της φετινής χρονιάς. Στο αγωνιστικό μετά τη σφαλιάρα από την Νάπολι, έδειξαν σφυγμό μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο νικώντας δύσκολα την Μόντσα με 2-1. Δεκατρία τέρματα στα δύο τελευταία ματς μετράει η Αταλάντα. Μετά τα οχτώ στη Σαλερνιτάνα, ακολούθησαν άλλα πέντε στη Σπέτσια μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο. Η ομάδα του Γκασπερίνι θυμίζει εκείνη την εποχή, πριν μια τριετία, που ξεπετάχτηκε και είναι καθήκον της να συνεχίσει δυναμικά, διεκδικώντας μια θέση στην τετράδα.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με την τιμωρία της Γιουβέντους αλλάζουν πολλά. Έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζει και δυσκολία στο σκοράρισμα, διαθέτει όμως την ποιότητα για να βρει ένα τέρμα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πετάνε φωτιές. Θεωρώ εύκολα θα επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα στο 1.83.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
2-3 γκολ
2.02
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Καταλογισμός πέναλτι
2.85
Combo
20:30
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
2 & goal/goal
3.50
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Αταλάντα
Goal/goal
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις