Υπερδιπλασιασμός σε τρία πρωταθλήματα

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από τον #JimTsilo με σημεία, combo και fun bet επιλογές από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Δεν συνηθίζω να απέχω για τέτοια διαστήματα, αλλά είναι από αυτές τις περιόδους, που ότι και να ποντάρω γίνεται στάχτη. Προτιμώ να απέχω και να το πάρω σιγά-σιγά, μπας και βρούμε πάλι την επαφή με τα απόλυτα. Προγνωστικά στοιχήματος από τρία πρωταθλήματα, με παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Πάμε στο ψητό.

Υπερδιπλασιασμός σε τρία πρωταθλήματα

Δεν πείθουν αλλά η παράδοση λέει άλλα

Εκκίνηση χρονικά από Ιταλία και το παιχνίδι ΣαμπντόριαΟυντινέζε. Από το κακό στο χειρότερο και οι δύο ομάδες σε αυτό το σημείο της σεζόν. Η μεν Σαμπντόρια με έξι ήττες στα τελευταία επτά, η δε Ουντινέζε χωρίς νίκη στα τελευταία δέκα. Και οι δύο έχουν κυκλώσει προφανώς το εν λόγω παιχνίδι, αν και βαθμολογικά οι γηπεδούχοι καίγονται. Παραδοσιακά η Σαμπντόρια δε χάνει εντός από την Ουντινέζε, αλλά η φετινή παρωδία δεν μπορεί να στηριχτεί. Σε τιμές αουτσάιντερ τα γκολ σε ένα ζευγάρι που παραδοσιακά έχει πολλά τέρματα και το κίνητρο πλέον περισσεύει.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη ομάδα με Κάρικ

Συνεχίζουμε με Championship Αγγλίας και το παιχνίδι ΣάντερλαντΜίντλεσμπρο. Περίοδος ντεφορμαρίσματος για τις «μαύρες γάτες», που πραγματικά βρίσκουν οποιοδήποτε τρόπο να χάσουν το τελευταίο διάστημα. Η δε Μίντλεσμπρο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον άλλοτε άσο της Γιουνάιτεντ Μάικλ Κάρικ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον χτυπάει δίκαια πόρτα πλέι οφ. Η Σάντερλαντ δεν με πείθει αυτή τη περίοδο και ειδικά εντός έδρας όπου παρουσιάζεται τρομερά ασταθής μπροστά στο κοινό της. Με κάλυψη πηγαίνω προς τα δεξιά σε combo με γκολ.

Ούτε σήμερα νικάει

Κλείνουμε με Ισπανία και το παιχνίδι ΈλτσεΟσασούνα. Συνεχίζει το απίστευτο ρεκόρ της η Έλτσε η οποία παραμένει χωρίς νίκη στη φετινή La Liga. Και όχι μόνο παραμένει χωρίς νίκη, αλλά έχει κάνει και την υπόθεση σκοράρισμα κάτι το ιδιαίτερο. Στον αντίποδα, η Οσασούνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού με το σφιχτό, κυνικό της στυλ παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και ονειρεύεται και εξάδα. Παίζει πολλή ισοπαλία στα μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων φέτος και το διπλό σε τιμές άνω του διπλασιασμού το θεωρώ αρκετά δίκαιο.

Combo
13:30
Σαμπντόρια - Ουντινέζε
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 15 units
Combo
14:00
Σάντερλαντ - Μίντλεσμπρο
Χ2 & over 1,5
1.91
BET: 25 units
Μονό
17:15
Έλτσε - Οσασούνα
2
2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις