Combo διπλασιασμού στο Τορόντο

προγνωστικά nba

Στο παιχνίδι των Ράπτορς με τους Σέλτικς εστιάζει ο #Nash στα σημερινά προγνωστικά NBA με επιλογές σε combo παίκτη αλλά και σε νικητή.

Καλησπέρα σε όλους! Σάββατο βράδυ με πολλές και ενδιαφέρουσες -ως συνήθως- αναμετρήσεις στον μαγικό κόσμο του NBA. Δεν θα σταθώ σε πολλά προγνωστικά NBA, παρά μόνο στο πρώτο της ημέρας, αυτό των Τορόντο Ράπτορς με τους Μπόστον Σέλτικς.

Χωρίς τον Τζέισον Τέιτουμ θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι Κέλτες και αυτομάτως τα δεδομένα της αναμέτρησης αλλάζουν. Περιμένω ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι όπως μαρτυρά και το σετ αποδόσεων, με ελαφρύ ωστόσο προβάδισμα -και δίκαια- στους Σέλτικς.

Προγνωστικά NBA: Σκοράρει ο Φαν Βλιτ, φεύγουν με το διπλό οι Σέλτικς

Ξεκινώντας στα προγνωστικά, θα κρατήσω τον Φρεντ Φαν Βλιτ από τους γηπεδούχους. Δείχνει να βρίσκει τα επιθετικά του πατήματα με συνέπεια και τρέχει ένα σερί αγώνων με 33,39 και 25 πόντους, έχοντας βρει επίσης στόχο από 7,25 πέντε, έξι και τέσσερις φορές αντίστοιχα. Με αυτά τα δεδομένα, τα όρια στους πόντους αλλά και στα τρίποντα φαντάζουν εξαιρετικά βατά για την δεδομένη του ικανότητα να σκοράρει. Στους 18,5 αγοράζουμε τους πόντους και στο 2,5 τα τρίποντα. Μαζί συνθέτουν ένα ωραίο combo που υπερδιπλασιάζει. Γιατί όχι λοιπόν;

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Να κάνουμε και μια πρόβλεψη για τον νικητή; Οι Σέλτικς είναι η καλύτερη ομάδα της λίγκας, τρέχοντας ένα σερί οχτώ νικηφόρων αποτελεσμάτων. Η απουσία του Τέιτουμ είναι σίγουρα κομβική αλλά εξίσου σίγουρο είναι πως η υπόλοιπη ομάδα μπορεί να φύγει με το διπλό από το Τορόντο, το οποίο βρίσκεται εκτός ζώνης πλέι οφ αυτή τη στιγμή και θα λέγαμε πως κινείται σε μια μετριότητα έως τώρα. Θα λέγαμε λοιπόν ότι βολεύει από άποψη απόδοσης η απουσία του ηγέτη τους.

Combo
00:10
Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
Φαν Βλιτ over 18,5 πόντοι & over 2,5 εύστοχα τρίποντα
2.20
BET: 25 units
Μονό
00:10
Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
2
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις