Γηπεδούχοι που καίγονται στο 1.80

Γηπεδούχοι που καίγονται στο 1.80

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του, με έμφαση στο μπασκετικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και στη μάχη του Τορίνο για τη Serie A.

Καλησπέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα, μία ημέρα γεμάτη δράση και μπολικά ωραία παιχνίδια. Στην Basket League έχουμε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ ενώ για τη Serie A, το βράδυ, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Τορίνο. Δύο πονταρίσματα που έχουν αξία και είναι βασισμένα στη φόρμα των δύο ομάδων αλλά και σε μερικούς παράγοντες που ενδεχομένως να επηρεάσουν. Εκτιμήσεις και προγνωστικά παρακάτω. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινάμε με το ντέρμπι της Basket League ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στα ντέρμπι της πόλης αλλά και να ανέβουν βαθμολογικά ενώ οι δε φιλοξενούμενοι ψάχνουν ξέσπασμα μετά τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League.

Οι «κίτρινοι» έως τώρα έχουν δείξει σχετικά αλλόκοτο πρόσωπο στην Basket League. Μπορεί να έχουν πανηγυρίσει ορισμένες μεγάλες νίκες όμως η εικόνα τους στο παρκέ είναι μέτρια σε μερικά παιχνίδια. Βεβαίως και οι απουσίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα επηρέαζαν το ροτέισιον, με τις επιστροφές του Γκούντγουιν και του Νότε να είναι αρκετά σημαντικές.

Παράλληλα, ο κόσμος θα δώσει δυναμικά το παρών στο Αλεξάνδρειο αφού έγινε γρήγορα sold out οπότε όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος το γήπεδο θα καίει. Εκτός από το τεράστιο γόητρο που κρύβει η αναμέτρηση, υπάρχει και το βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς όλοι στον σύλλογο θέλουν να τον δουν να τερματίζει ψηλά και να πηγαίνει όσο το δυνατόν πιο μακριά στα play-offs.

Ο «δικέφαλος του βορρά» από την άλλη, έχασε στη Λιθουανία και αποκλείστηκε από την Ρίτας, ενώ μάλιστα τραυματίστηκε και ο Ράιλι, ο καλύτερος παίκτης του που κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στο ντέρμπι. Στο πρωτάθλημα επίσης έχει δείξει περίεργο πρόσωπο και στα μεγάλα ματς εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο καλός. Παρουσιάζει κενά διαστήματα, δεν αποδίδει αμυντικά. Τελευταίο διπλό του στην έδρα του συμπολίτη ήταν το Μάρτιο του 2021 σε ένα ματς πάντως που εξαιτίας της καραντίνας δεν είχε κόσμο.

Πάντα σε τέτοια παιχνίδια οι φίλαθλοι παίζουν τον ρόλο τους. Έτσι και σήμερα ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους και την έδρα τους, ο άσος στο 1.75 μπαίνει στις επιλογές μας.

«Καίγονται» και οι δύο

Αργότερα, στο Τορίνο η Γιουβέντους φιλοξενεί την Αταλάντα σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι μετά την τιμωρία που τους υπεβλήθη, έχασαν δεκαπέντε βαθμούς και έμειναν αρκετά πίσω στη διεκδίκηση μίας θέσης στην Ευρώπη. Το κλίμα στον σύλλογο είναι περίεργο, υπάρχει γκρίνια και έντονη κριτική για τους διοικητικούς χειρισμούς του Ανιέλι. Παράλληλα και αγωνιστικά τα πράγματα δεν είναι καλά αφού η βαριά ήττα στην Νάπολι έβγαλε στη φόρα όλα τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας. Πλέον η νίκη στο συγκεκριμένο ματς είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους, όπως καταλαβαίνουμε.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η Αταλάντα από την άλλη, τρομάζει με την εικόνα στην έδρα της όμως μακριά από αυτή δεν έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο. Βρίσκει σταθερά δίχτυα, αδυνατεί αρκετές φορές να κρατήσει τα αποτελέσματα και να πάρει πράγματα από τα ματς. Είναι βέβαια σε καλή κατάσταση στα τελευταία δύο ματς σκόραρε 13 (!) γκολ και θέλει και εκείνη να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το ματς έχει χαρακτήρα must win και για τις δύο. Η επιθετική τους ποιότητα μας οδηγεί στην επιλογή του goal/goal στο 1.80.

Μονό
15:45
Άρης - ΠΑΟΚ
1
1.75
BET: 20 units
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Αταλάντα
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις