Ακτινογραφία κουπονιού (Kυριακή 22/1): Χαριστική βολή στη Γιούβε στο 2.25

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 22/1): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ιωνικός – ΑΕΚ (16:00): Ουραγός ο Ιωνικός. Η εντός έδρα ήττα από τον Βόλο δείχνει ότι η ομάδα της Νίκαιας δεν μπορεί να διεκδικήσει τη σωτηρία αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Κερδίζει η ΑΕΚ τους αντιπάλους της παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να δίνει δικαιώματα αμφισβήτησης. Διπλό από ημίχρονο λοιπόν, στο 1.70 του Pamestoixima.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30): Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League συγκρούονται σήμερα. Η Άρσεναλ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, κερδίζοντας και την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Έχει μια διαφορά ασφαλείας. Βέβαια μία ενδεχόμενη ήττα από τη Γιουνάιτεντ βάζει τους φιλοξενούμενους στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου. Ο Τεν Χαγκ άντεξε την πίεση των πρώτων αγωνιστικών και τώρα δείχνει το έργο του.  Τελευταία ζαριά για τους φιλοξενούμενους. Στο 1.62 το goal/goal στο Pamestoixima.

Σπέτσια – Ρόμα (19:00): Η Ρόμα μετά την τιμωρία της Γιουβέντους μπορεί με νίκη να βρεθεί και μέσα στην τετράδα. Δεν νομίζουμε να αφήσει ο Μουρίνιο την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Σπέτσια έχει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και παρουσιάζεται άνετη τελευταία. Στο 1.87 το διπλό της Novibet μας καλύπτει.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30): Επιστροφή στη Λεωφόρο, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το «τριφύλλι». Έχασε μεσοβδόμαδα από τους φιλοξενούμενους στην Τούμπα για το Κύπελλο (2-0), ενώ την Τετάρτη θα γίνει η ρεβάνς. Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ο φετινός ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα δυστοκίας, αλλά δεν χάνουν εύκολα. To 1Χ & under 3,5 στο 1.54 της Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.

Γιουβέντους – Αταλάντα (21:45): Σοκ στο ιταλικό πρωτάθλημα και την ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών, που υποβλήθηκε στη Γιουβέντους, λόγω του σκανδάλου που προέκυψε με τον Ανιέλι. Στην ουσία χάνει το τρένο της Ευρώπης, ενώ η κατάσταση στο εσωτερικό είναι τραγική. Ευκαιρία για τους «μπεργκαμάσκι» να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουν σκοράρει 13 γκολ στα τελευταία δύο ματς μάλιστα.  Το διπλό με draw no bet στο 2.25 της Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.

Αυτή ήταν η ακτινογραφία κουπονιού της ημέρας.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις