ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Διπλασιασμός στο ντέρμπι της μετριότητας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διπλασιασμός στο ντέρμπι της μετριότητας

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Διπλασιασμός στο ντέρμπι της μετριότητας

Προγνωστικά: Διπλασιασμός στο ντέρμπι της μετριότητας #Roume

Με την αγαπημένη του Premier League και τα ματς σε Μέρσισαϊντ και Λέστρσαϊρ ασχολείται στα προγνωστικά του Σαββάτου ο #Roume.

Γκουντ μόρνινγκ Κουβανέζοι. Σερί χτίζουμε εδώ πέρα, 3/3 οι επιλογές της προηγούμενης εβδομάδας, οι οποίες μάλιστα πέρασαν και με μια σχετική ευκολία. Τα έχουμε ξαναπεί, τα καλά διαβάσματα φέρνουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, και σε αυτό το μήκος κύματος θα κινηθούμε και στα σημερινά μας προγνωστικά. Επιλογές, όπως πάντα, από τη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr.

Διπλασιασμός στο ντέρμπι της μετριότητας

Τυφλός εναντίον Μονόφθαλμου: Μέρος Β’

Πάμε να τα δούμε με χρονική σειρά τα πράγματα. Θα ταξιδέψουμε πρώτα στη Βορειοδυτική Αγγλία και το Λίβερπουλ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Τσέλσι. Ξεκάθαρα το ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά όπως και το τελευταίο ματς που έγινε στο Μέρσισαϊντ (Έβερτον – Σαουθάμπτον), οι δύο ομάδες είναι για… λύπηση. Η Τσέλσι, από τη μία, θα αγοράσει και εμένα σε λίγο για να κουρεύω το γκαζόν στο «Μπριτζ», όμως είναι απτό παράδειγμα πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Στρογγυλοκάθονται στη δέκατη θέση, παίζουν πολύ κακό ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με τις απουσίες, δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Σε ελαφρώς καλύτερη μοίρα οι «Ρεντς», είναι μία θέση πιο πάνω, έχουν δείξει σημάδια ζωής στη σεζόν, όμως είναι το αντίστροφο παράδειγμα της Τσέλσι· χωρίς λεφτά τα πράγματα είναι δύσκολα στη ζωή. Η λογική «έσοδα – έξοδα» κάποια στιγμή θα της κόστιζε της Λίβερπουλ και πια φαίνεται το πόσο πίσω έχει μείνει.

Εκτίμηση: Το μεγάλο πρόβλημα της Λίβερπουλ φέτος είναι τα χαφ της. Λείπει η συνηθισμένη ενέργεια από τους Χέντερσον – Φαμπίνιο και έτσι η ομάδα φαίνεται ασύνδετη. Ο Κλοπ μεσοβδόμαδα χρησιμοποίησε τους Μπάιτσετιτς – Κεϊτά – Τιάγκο με τη Γουλβς στο Κύπελλο και ειδικά η εικόνα του νεαρού Ισπανοσέρβου ήταν εντυπωσιακή. Ο Γερμανός έχει αφήσει το ενδεχόμενο να κρατήσουν τη θέση στην ενδεκάδα ορθάνοιχτο, κάτι που θα ευνοήσει την Λίβερπουλ, όποιος και αν παίξει τελικά. Το «Άνφιλντ» θα… βράζει, αφού το κλίμα είναι άκρως υποστηρικτικό, και για αυτό βρίσκω αξία στο 1.91 του άσου.

Ξεκάθαρο φαβορί στα Μίντλαντς

Κατηφορίζουμε ελαφρώς και πάμε στα κεντρικά της χώρας, εκεί όπου η Λέστερ υποδέχεται τη Μπράιτον. Έχει κάνει το θαύμα του ο Ρότζερς πάλι, αφού το… συνήθειο του να μην μπορεί να κρατήσει μια ομάδα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης έχει εμφανιστεί για τα καλά στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ». Η περσινή σεζόν ήταν μόνο η αρχή, αφού φέτος οι «Αλεπούδες» δεν έχουν πάρει ποτέ μπρος και δίκαια βρίσκονται δύο πόντους μακριά από τον υποβιβασμό. Η Μπράιτον, από την άλλη, έχει αντιδράσει άψογα στην απώλεια του Πότερ, με τον Ντε Τσέρμπι να κάνει τρομερή δουλειά. Διέλυσε σε όλα τα επίπεδα την Λίβερπουλ τη περασμένη εβδομάδα και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα πάρει το διπλό και κόντρα στη πρωταθλήτρια του 2016.

Εκτίμηση: Άθλια στην επανεκκίνηση η Λέστερ, έχει τέσσερεις ήττες στο πρωτάθλημα, μία στο Carabao Cup και μία πρόκριση… με το ζόρι κόντρα στη Τζίλιγχαμ. Τρίζει η καρέκλα του Μπρένταν, και δεν τον βλέπω να τον σώζει αυτό το ματς. Στηρίζουμε το ισχυρό μομέντουμ της Μπράιτον με το διπλό στο 2.05.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Μονό
14:30
Λίβερπουλ - Τσέλσι
1
1.91
BET: 15 units
Μονό
17:00
Λέστερ - Μπράιτον
2
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις