Απο Ηράκλειο Οξφόρδη με 4.37

προγνωστικά

Με δυο αναμετρήσεις ασχολείται σήμερα ο #Nikolas43 σε Ελλάδα και Αγγλία τα παιχνίδια που ξεχώρισε με συνολική απόδοση δυάδας 4.37

Σάββατο σήμερα, η αγαπημένη μέρα για όσους ποντάρουν στην Αγγλία καθώς υπάρχει πάντα γεμάτο πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες. Υπάρχει όμως και ένα διαμαντάκι από τα μέρη μας το οποίο σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί θα μας φτιάξει πολύ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Σταθερά με γκολ στην Οξφόρδη 

Πρώτο παιχνίδι της στήλης αυτό ανάμεσα σε Όξφορντ Γιουνάιτεντ και την Ίπσουιτς για το πρωτάθλημα της League one.  Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι «αγρότες» από το Ίπσουιτς στη μέση αυτής η Όξφορντ. Ομάδες που σκοράρουν ακατάπαυστα και οι δυο, τα παιχνίδια τους έρχονται over ή goal / goal σε ένα ποσοστό 70%. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι που έχουν ένα μέσο όρο δυο γκολ ανά παιχνίδι επιθετικά. Σε συνδυασμό με το ότι είναι αγγλικές ομάδες θα πάω με το Over 2,5 σε απόδοση 1.86 στη Novibet. 

Να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα στο Ηράκλειο 

Πολύ συζήτηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες τα αποτελέσματα του ΟΦΗ. Δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο λεπτό, υπόταξε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχασε μοναδική ευκαιρία στα τελευταία λεπτά να φύγει νικητής από την Τούμπα. Υπάρχει όμως ένα θέμα, τα καλά του αποτελέσματα είναι εκτός έδρας. Έχει μόλις μια νίκη στο «Γεντί κουλε» απέναντι στον Λεβαδειακό, πρέπει να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί στην έδρα του και ένας ιδανικός αντίπαλος είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι «Αρκάδες» διανύουν μια δύσκολη σεζόν έχουν αλλάξει και εκείνοι προπονητή, με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα όλες εντός έδρας και η μια εναντίον του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο.

Να μην τα πολυλογώ επειδή ξέρω καλά τη δύναμη της συγκεκριμένης έδρας, πάω με την έδρα πάω με το μομέντουμ των Κρητικών και με τον πολύ καλό προπονητή τους. Η απόδοση στα μάτια μου λίγο τσιμπημένη με βάση τη φόρμα των ομάδων αυτή τη στιγμή. 2.35 ο άσος θα τον τιμήσω και θα κλείσει η δυάδα μας. 

Καλή συνέχεια σε όλους. 

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 4.37
17:00
Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Ίπσουιτς
Over 2,5
1.86
17:00
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
1
2.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις