Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/01): Με το «πρέπει» του Άρη στο 1.91

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/01): Με το «πρέπει» του Άρη στο 1.91

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λίβερπουλ – Τσέλσι (14:30): Αν λέγαμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ότι οι δύο ομάδες θα ισοβαθμούσαν στην ένατη θέση θα γελούσαμε. Αν συνεχίσουν έτσι θα χάσουν και το τρένο της Ευρώπης. Ψάχνουν μία μεγάλη νίκη εξίσου. Βέβαια η Τσέλσι δείχνει τουλάχιστον να προετοιμάζει το έδαφος για την νέα χρονιά, μετά και την απόκτηση του Μούντρικ. Η Λίβερπουλ δεν ενισχύθηκε και φαίνεται ότι έχει πετάξει λευκή πετσέτα, μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε στην Μπράιτον. Το χ2 ΔΕ  στο 1.95 της Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.

Λέστερ – Μπράιτον (17:00): Τέσσερις σερί ήττες για την Λέστερ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Έφτασε έτσι να βρίσκεται μόλις στο συν δύο απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η κατάσταση δεν δείχνει να βελτιώνεται πάντως. Η Μπράιτον, μετά την τεσσάρα που έριξε στην Έβερτον, φιλοδώρησε με τρία γκολ και τη Λίβερπουλ στην έκπληξη της αγωνιστικής. Με νίκη βέβαια σήμερα πιάνει προσωρινά την πέμπτη θέση. Έχει αξία το διπλό των φιλοξενούμενων στο 2.07 του Pamestoixima.gr με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Γουέστ Χαμ – Έβερτον (17:00): Σε μία προσπάθεια να σώσει την κατηγορία η Γουέστ Χαμ υπέγραψε τον επιθετικό Ντάνι Ινγκς. Η εικόνα της δεν αντικατοπτρίζει την βαθμολογική της θέση. Ισοβαθμεί με την Έβερτον στους 15 βαθμούς και βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Αν κερδίσει λοιπόν την βάζει από κάτω. Η Έβερτον παραπαίει απ’ την άλλη με τους οπαδούς να τα ψάλλουν μεσοβδόμαδα στους παίκτες. Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ ανά παιχνίδι.  Ο άσος στο 1.80 της Novibet μας καλύπτει και με το παραπάνω.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ (19:30): Η Ατλέτικο αν θέλει να μην μείνει εκτός Champions League την νέα σεζόν τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει από νωρίς. Έδωσε τον Φέλιξ στην Τσέλσι και υπέγραψε τον Ντεπάι απ’ την Μπαρτσελόνα. Στα περίεργα της στατιστικής, οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί τρεις κόκκινες κάρτες σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Η εντός έδρας ήττα από την Βαγιεκάνο ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για τη Βαγιαδολίδ που θα δώσει μάχη για τη σωτηρία της. Στο 1.67 ο άσος και over 1,5  στο Pamestoixima.gr, παίζεται.

Άρης – Βόλος (20:00): Ο Άρης έχασε δύο φορές με το ίδιο σκορ από τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, παρά την καλή του αγωνιστική εικόνα. Ο Βόλος νίκησε τον Ιωνικό στην Νίκαια και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Στην ουσία ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί. Αποδυναμώθηκε το Γενάρη όσον αφορά το ρόστερ της. Συνήθως χάνει εύκολα, όταν παίζει με τους θεωρητικά μεγάλους και ο Άρης δεν έχει περιθώρια για πολλές απώλειες, ενόψει play offs.   Ο άσος και over 1,5 στο 1.78 της Stoiximan, είναι value.

Αυτή ήταν η ακτινογραφία κουπονιού της ημέρας.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις