Η φόρμα οδηγεί στο 2.62

προγνωστικά

Στην Premier League επικεντρώνει την προσοχή του ο #Bats για τα προγνωστικά του Σαββάτου, με μία επιλογή κι από την Bundesliga.

Τέσσερις μεσημεριανές αναμετρήσεις μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για αυτή την αγωνιστική στα προγνωστικά μας, με αποδόσεις αυστηρά άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαϊμ

Ήγγικεν η ώρα λοιπόν. Μετά από κάτι παραπάνω από δύο μήνες, η Bundesliga επιστρέφει. Η διακοπή του Μουντιάλ συνδυάστηκε με την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή στη Γερμανία, κι έτσι έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για να ξαναδούμε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα αυτό. Η επιστροφή μας στις γερμανικές προτάσεις γίνεται με το ματς της Ουνιόν απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Ευνοημένες και οι δύο από το γεγονός πως οι υποχρεώσεις τους σταμάτησαν για αυτό το δίμηνο, καθώς η φόρμα τους πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν κακή.

Η Ουνιόν έπεσε εκτός τετράδας μετά το βαρύ 4-1 από τη Φράιμπουργκ, το οποίο ήταν το τρίτο της συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Όπως και να ‘χει, εντός έδρας οι «Eisernen» είναι μια πανίσχυρη ομάδα. Η Χόφενχαϊμ διαθέτει μονάδες με ποιότητα, όμως σαν ομάδα φέτος δεν έχει ρολάρει όπως θα επιθυμούσε ο προπονητής της. Ναι, είναι ρίσκο οποιαδήποτε επιλογή μετά από έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού σε επίσημα παιχνίδια, όμως οι αποδόσεις ευνοούν σε μεγάλο βαθμό την στήριξη του φαβορί. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα πάμε με τον 1 & over 1,5 που δίνεται σε απόδοση 2.88 στη Novibet.

Λέστερ – Μπράιτον

Στο «Κινγκ Πάουερ» συγκρούονται δύο ομάδες που διάγουν… βίους αντίθετους. Από τη μία η Λέστερ, που έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει σκοράρει καν. Από την άλλη η Μπράιτον, που μετρά τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα για την Premier League, πετυχαίνοντας δώδεκα τέρματα σε αυτό το διάστημα. Η φυγή του Τροσάρ για την Άρσεναλ αφήνει ανεπηρέαστους τους «γλάρους», που χωρίς αυτόν έβαλαν τέσσερα στην Έβερτον, τρία στη Λίβερπουλ και ενδιάμεσα πέντε στη Μίντλεσμπρο για το FA Cup.

Το επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο της ομάδας του Ντε Τζέρμπι είναι που μας εμπνέει μια σιγουριά πως η Μπράιτον δεν αποτελεί «πυροτέχνημα», αλλά μια πολύ δυνατή ομάδα που σκοράρει κατά ριπάς και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη. Καμία σχέση με τις «αλεπούδες» που βλέπουν το ξεκίνημα της σεζόν με τις συνεχόμενες ήττες να επαναλαμβάνεται. Δεν υπάρχει λογική στο να πάμε κόντρα στο φαβορί, ειδικά όταν οι γηπεδούχοι δεν έχουν δώσει το παραμικρό κίνητρο να τους στηρίξουμε. Κι εδώ συνδυάζουμε το φαβορί με σύνολο τερμάτων για να ανεβεί η απόδοση. Συγκεκριμένα, επιλέγουμε το 2 & over 1,5 για το 2.62 της Novibet.

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Συνεχίζουμε με μάχη νεοφώτιστων στο «Βαϊτάλιτι», μεταξύ της Μπόρνμουθ και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Τραγικοί οι γηπεδούχοι στην επανέναρξη μετά το Μουντιάλ, μετρούν έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δύο αποκλεισμούς σε κύπελλα. Η συγκομιδή μέχρι τη διακοπή ήταν ικανοποιητική για τα «κεράσια», όμως σε ενδεχόμενο ήττας σήμερα δε θα είναι αρκετή για να τα διατηρήσει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Το αντίθετο, δηλαδή, από τους φιλοξενούμενους που επέστρεψαν από το Μουντιάλ ως προτελευταίοι και πλέον βρίσκονται στη 12η θέση.

Η πίεση είναι όλη στην πλευρά της Μπόρνμουθ για το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια δε λειτουργεί πάντα αρνητικά. Μπροστά στον κόσμο της είναι σίγουρα καλύτερη, ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά. Κάποια στιγμή θα σταματήσει η κατρακύλα για την ομάδα του Ο’ Νιλ, και αυτή είναι η ευκαιρία απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκεται στα μέτρα της. Πριν η φόρμα ήταν σύμμαχος, εδώ όμως την παραμερίζουμε στηρίζοντας την έδρα, με τον άσο να προσφέρεται στα επίπεδα του 2.75 στη Novibet.

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα

Κλείνουμε με ένα ακόμη ματς των 17:00 για την Premier League. Η ουραγός Σαουθάμπτον έχει στόχο να πάρει για πρώτη φορά στην σεζόν δύο συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα. Το έργο της βέβαια δε θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στη δυνατή Άστον Βίλα, η οποία με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο καλοβλέπει το πρώτο μισό της βαθμολογίας. Δυνατή επιθετικά με τα θέματά της στην άμυνα, έχει σκοράρει και στα οκτώ επίσημα ματς από τότε που ανέλαβε ο Βάσκος τεχνικός. Μάλιστα, στα πέντε από αυτά πέτυχε πάνω από ένα τέρμα, ενώ και στα τρία που έπαιξε εκτός έδρας σκόραρε ακριβώς δύο φορές.

Βρίσκει μια φορμαρισμένη αντίπαλο, που αν λάβουμε υπόψη το FA Cup και το Carabao Cup έχει τρεις σερί νίκες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι «άγιοι» αρχίζουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο με τον Τζόουνς στον πάγκο, και η έξοδος από τις θέσεις του υποβιβασμού δεν είναι καθόλου απίθανη. Οπωσδήποτε αναμένεται ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και θέαμα. Η αποχώρηση του Ινγκς αποδυναμώνει τους «βίλανς» επιθετικά, όμως υπάρχει αρκετή ποιότητα ώστε να καλυφθεί το κενό του. Βγάζει λογική, λοιπόν, η επιλογή του over 2,5 που φτάνει το 2.02 στην Stoiximan.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Combo
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Χόφενχαϊμ
1 & over 1,5
2.88
BET: 15 units
Combo
17:00
Λέστερ - Μπράιτον
2 & over 1,5
2.62
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1
2.75
BET: 15 units
Μονό
17:00
Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα
Over 2,5
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις