Εκπλήξεις σε A1 και BBL

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με τρεις αναμετρήσεις και ένα μακροχρόνιο ασχολείται στα σημερινά προγνωστικά του o #Dogass με στόχο άλλο ένα ταμείο

Καλημέρα σε όλους. Κλείνει η εβδομάδα και σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κολοσσός Ρόδου vs Καρδίτσα

Η ομάδα της Ρόδου έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες. Την αγωνιστική που μας πέρασε διέσυρε τον Ιωνικό με 89-48 σε ένα παιχνίδι που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Ο Κένταλ Σμιθ ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους.

Από την άλλη, η Καρδίτσα πάλεψε αλλά ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 64-70. Ο Λαμάρ Πίτερς, με εμπειρία από Euroleague, ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Η Καρδίτσα δείχνει διάθεση για ενίσχυση και όπως, έδειξε και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παλεύει πλέον τα παιχνίδια της. Ο Κολοσσός ,με εξαίρεση την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, δυσκολευόταν να κερδίσει. Δεν θα μου κάνει εντύπωση η Καρδίτσα να παλέψει και αυτό το παιχνίδι. Το διπλό με χάντικαπ 12 πόντων θα μπει στα προγνωστικά μας.

Κέμνιτζ vs Σκαϊλάινερς

Κέρδισε ,όπως είχαμε εκτιμήσει στη στήλη της Τετάρτης, η Κέμνιτζ τους Σίγουλβς με 96-81. Εξαιρετικός ο Μάρκο Φιλιπόβιτι με 31 πόντους. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Όσμπορν που αγωνίστηκε για επτά λεπτά.

Από την άλλη, οι Σκαϊλάινερς ηττήθηκαν από τους Μέρλινς με 72-88. Ο Μπελιάουσκας ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους. Επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο σέντερ Εϊνάρας Τουμπούτις.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Κέμνιτζ όπου στην έδρα της συνηθίζει να καθαρίζει τα παιχνίδια της. Ο άσσος με χάντικαπ 10 πόντων θα μπει στα προγνωστικά μας.

Βόννη vs Όλντενμπουργκ

Η Βόννη πάλεψε αλλά, ηττήθηκε από την ανώτερη Άλμπα με 76-81. Εκπληκτικός ο Τ.Τζ. Σορτς με 30 πόντους.

Απο την άλλη, η Όλντενμπουργκ διέλυσε τη Μιτελντόιτσερ με 108-68. Ο Πιάνιτς ήταν καταπληκτικός με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Λογικό φαβορί η Βόννη όμως, εδώ υπάρχει ένα παράδοξο. Η ομάδα του Τόμας Ίσαλο κάθε χρόνο αυτή την περίοδο κάνει μία μίνι κοιλιά. Πέρισυ αυτο το διάστημα είχε τρεις σερί ήττες. Ακόμη έχει σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα εναντίον της Μπαχτσεσεχίρ για τη BCL. Ετσι αν δεν βρεθεί σε μέρα ο Σορτς θα έχει σοβαρό πρόβλημα στην αντιμετώπιση της πολύ γρήγορης και σε φόρμα Όλντενμπουργκ. Το διπλό με χάντικαπ 12,5 πόντων θα μπει στα προγνωστικά μας.

Μακροχρόνιο με λογική

Η Ουλμ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και βρισκεται στο 6-9. Βρίσκεται μόλις δύο νίκες μακριά από την οχτάδα. Υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του Γκαβέλ κάτι που φαίνεται από τις εξαιρετικές μεταγραφές που γίνονται μεσούσις της περιόδου. Πρόσφατα αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος σέντερ Καμπόκλο που έχει σημαντικές παραστάσεις από το NBA. Στα πρώτα του παιχνίδια δείχνει ικανός να ανεβάσει επίπεδο την Ουλμ και αν συνυπολογίσουμε ,την ύπαρξη του Μπράντον Πολ και του Υάγκο τότε δεν θα μας κάνει εντύπωση να χτίσει ένα καλό σερί στο δεύτερο γύρο. Το να μπει οχτάδα πληρώνει το εξαιρετικό 3.10 και θα το τιμήσουμε.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
17:00
Κολοσσος - Καρδίτσα
2(+12,5)
1.90
BET: 20 units
Μονό
19:30
Κέμνιτζ - Σκαϊλάινερς
1(-9,5)
1.85
BET: 30 units
Μονό
21:30
Βόννη - Όλντενμπουργκ
2(+11,5)
1.90
BET: 20 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 31.35
17:00
Κολοσσός - Καρδίτσα
2
5.70
21:30
Βόννη - Όλντενμπουργκ
2
5.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Να μπει στα playoffs η Ουλμ
ΝΑΙ
3.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις