Μοράντ και Ντόνσιτς κάνουν τη διαφορά

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA από τον Άκη Μπίμπα με τις επιλογές του να βγάζουν δυάδες υπερτριπλασιασμού, με σκόρερ, σημεία και ριμπάουντ.

Καλησπέρα στους λάτρεις του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ. Χθες η τριάδα μου ήταν πολλά υποσχόμενη. Πέρασαν οι πρώτες 2 επιλογές (ΝτεΡόζαν και Τέιτουμ), μένοντας η επιλογή του Τζοέλ Εμπίντ (over 33,5 πόντων). Ξεκίνησε με 10 πόντους στην 1η περίοδο και 17 πόντους συνολικά στο πρώτο ημίχρονο. Η μεγάλη διαφορά (έκλεισε μόνο προς το τέλος) όμως οδήγησε σε λιγότερο χρόνο συμμετοχής του, μένοντας έτσι στους 32 πόντους. Όποιος όμως το έβλεπε live,θα είδε ότι έδινε περίπου 5 απόδοση για cash out (αντί της 6 συνολικής). Πάμε όμως γρήγορα στις σημερινές επιλογές στα προγνωστικά NBA. Ξεχωρίζω 2 ματς, όπου και θα αναφερθώ.

Προγνωστικά NBA: Ντάλας – Μαϊάμι

Οι Μάβερικς έβαλαν στην λίστα απουσιών τους, τον πολύ φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Κρίστιαν Γουντ. Θα στερηθούν έτσι περίπου 21 πόντους και και 11 ριμπάουντ που είχε Μ.Ο στους τελευταίους επτά αγώνες. Κάποιος θα κληθεί να αναπληρώσει αυτό το κενό σε πόντους και ριμπάουντ. Και ποιός άλλος είναι καλύτερος από τον Λούκα Ντόνσιτς;; Λογικά θα ξεπεράσει τον Μ.Ο σε πόντους (33,7) και ριμπάουντ (8,8), σπάζοντας και άλλο ένα “ρεκόρ” πόντων του απέναντι σε στους Χιτ (33). Over 44,5 πόντων και ριμπάουντ λοιπόν.

Και η δεύτερή μου επιλογή προκύπτει από την απουσία του Κρίστιαν Γουντ. Αυτή την φορά όμως από την πλευρά των Χιτ. Και αυτός είναι ο Μπαμ Αντεμπάγιο. Πολύ κυριαρχικός στην ρακέτα και σε πόντους και σε ριμπάουντ. Είναι σχεδόν αδύνατο να τον περιορίσει ο Ντουάιτ Πάουελ. Μ.Ο σε πόντους και ριμπάουντ έχει 21,5 και 10,1 αντίστοιχα. Οι πιθανότητες να ξεπεράσει και τα 2 είναι πολύ αυξημένες. Over 31,5 πόντων και ριμπάουντ αναμενόμενα η επιλογή μου.

Προγνωστικά NBA: Λ.Α Λέικερς – Μέμφις

Οι Γκρίζλις είναι η πιό φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή στο ΝΒΑ. Έχουν 11 συνεχόμενες νίκες και με άλλη μια απόψε, σπάνε το ρεκόρ συνεχόμενων νικών για το Μέμφις. Δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς μέσα στο 2023. Έχουν την 4η καλύτερη επίθεση και 1η καλύτερη άμυνα. Και θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς που έχουν 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς. Νίκη λοιπόν και για τους Γκρίζλις με λογικό χάντικαπ. 

Ο Τζα Μοράντ είναι από τους παίκτες που ψάχνουν τα μεγάλα παιχνίδια. Και ναι μεν το τωρινό επίπεδο των Λέικερς είναι δυσανάλογο της ιστορίας τους, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν τεράστιο οργανισμό. Συνυπολογίζοντας ότι θα είναι ματς που θα το δείξει εθνικό κανάλι των ΗΠΑ, θα επιδιώξει μεγάλη εμφάνιση .Έχει Μ.Ο πόντων 27, 4. Πέρσι όμως απέναντι στους Λέικερς είχε δύο 40άρες. Είναι παίκτης που επιτίθεται κυρίως μέσα στην ρακέτα, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους αδύναμους σε αυτό το κομμάτι Λέικερς. Λείπει πάλι (και θα λείπει για καιρό ακόμα ο Α.Ντέιβις, άρα θα έχει ακόμα περισσότερους χώρους. Επιπλέον έχει χαρίσει τρομερά στιγμιότυπα ειδικά φέτος, κάνοντας αδιανόητα καρφώματα. Over 27,5 πόντους.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 3.30
02:40
Ντάλας - Μαϊάμι
Λούκα Ντόνσιτς over 44,5 πόντοι και ριμπάουντ
1.82
02:40
Ντάλας - Μαϊάμι
Μπαμ Αντεμπάγιο over 31,5 πόντοι και ριμπάουντ
1.82
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.50
05:10
Λ.Α Λέικερς - Μέμφις
2 (-6,5)
1.88
05:10
Λ.Α Λέικερς - Μέμφις
Τζα Μοράντ over 27,5 πόντοι
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις