ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ - Άρης προγνωστικά

ΑΕΚ - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά

  • «Στάδιο Αγιά Σοφιά» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο.
  • Πρώτος γύρος: Άρης – ΑΕΚ 0-2.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους, με την ΑΕΚ να έχει μικρό προβάδισμα με πέντε νίκες, έναντι τεσσάρων του Άρη.
  • Σε πέντε από τις τελευταίες επτά συναντήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal & over 2,5.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά δεν έχασε βαθμούς στη Νίκαια, στην αναμέτρηση με τον ουραγό Ιωνικό. Έμεινε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Σεμπά στο 38’, ξοδεύοντας το πρώτο ημίχρονο καθώς παρουσίασε μέτριο πρόσωπο. Ανέβασε στροφές μετά την ανάπαυλα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες μέχρι την ισοφάριση του Βίντα στο 81’. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούμπερ έδωσε τη λύση με δυνατό τελείωμα από τα αριστερά, χαρίζοντας στην ΑΕΚ τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Η διαφορά από την κορυφή πλέον βρίσκεται στον ένα βαθμό μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη η Ένωση κλείδωσε και επίσημα την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, με το 3-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάνταλος κι ένα ο Μαχαίρας για το 2/2 στα προημιτελικά, με αντίπαλο στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό.

Stat attack: Μετρά πέντε σερί over 2,5, και οκτώ στα τελευταία εννιά ματς.

Απουσίες: Δε θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής ο Πάολο Φερνάντες, αντίθετα με τον Λιβάι Γκαρσία που είναι έτοιμος. Δεδομένη η απουσία του Μοχαμαντί, επιστροφή στην αποστολή μετά από μήνες για τον Ελίασον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Άμραμπατ – Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Άρης

Ρεπορτάζ: Η νίκη με 3-0 επί του Βόλου τον έφερε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης μπήκε δυνατά από τα αποδυτήρια με γκολ του Μάνου Γκαρθία στο 47’. Ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 60’ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ στο 74’, για να πετύχει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του. Η νίκη αυτή ακολουθήθηκε από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι, κυριάρχησαν και τους δόθηκε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν το 1-0 του πρώτου αγώνα όταν κέρδισαν πέναλτι και αποβολή στο 82’. Ωστόσο, ο Γκρέι νικήθηκε από τον Τζολάκη, ο οποίος έκανε το ματς της καριέρας του με οκτώ αποκρούσεις. Σαν να μην έλειπε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και «κλείδωσε» την πρόκριση του Ολυμπιακού. Παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος δανεικός μεσοεπιθετικός Ροντρίγκεζ.

Stat attack: Έχει σερί οκτώ αγώνων όπου καταγράφεται το no goal.

Απουσίες: Μεγάλος άτυχος στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Μάνου Γκαρθία, που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αμφίβολοι οι Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο και Οντουμπάτζο, σίγουρα εκτός οι Εμπακατά και Νταμπό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταρίντα, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία – Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκρέι.

ΑΕΚ - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά: Ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ απέναντι στον πληγωμένο Άρη. Πέρα από την κακή ψυχολογία μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο, οι «κίτρινοι» έχουν λίγες επιλογές μετά από τους πολλούς τραυματισμούς και τη φυγή του Μαντσίνι. Από την άλλη, η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική φόρμα και εντός έδρας είναι ανίκητη. Τίμιο το 2.10 για τον 1 & under 3,5 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
19:30
ΑΕΚ - Άρης
1 & under 3,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις