Μαρσέιγ – Μονακό προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μαρσέιγ - Μονακό προγνωστικά

Μαρσέιγ - Μονακό προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Μονακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μαρσέιγ – Μονακό προγνωστικά

  • «Σταντ Βελοντρόμ» (67.394), Μασσαλία.
  • Διαιτητής: Ζερεμί Πινιάρ.
  • Πρώτος γύρος: Μονακό – Μαρσέιγ 2-3.
  • Μία νίκη παραπάνω έχει στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Μαρσέιγ, με τέσσερις έναντι τριών της Μονακό.
  • Το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί σε έντεκα από τα τελευταία δώδεκα ματς τους στην έδρα της Μαρσέιγ, και δέκα φορές έχει συνδυαστεί με over 2,5 γκολ.

Μαρσέιγ

Ρεπορτάζ: Δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι η Μαρσέιγ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία. Μετά τη νίκη με 3-1 επί της Λοριάν για το πρωτάθλημα, επικράτησε και επί της Ρεν για το κύπελλο. Ο Γκεντουζί πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 59’ με φανταστικό τελείωμα έπειτα από γύρισμα του Βερετού από τα δεξιά. Δίκαια οι Μασσαλοί πήραν το προβάδισμα, καθώς μέχρι τότε είχαν τον απόλυτο έλεγχο κι είχαν ήδη χάσει μεγάλες ευκαιρίες. Από το γκολ και μετά στόχος της Μαρσέιγ ήταν περισσότερο να κρατήσει το μηδέν. Κινδύνεψε σε λίγες περιπτώσεις αλλά τελικά τα κατάφερε, πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα είναι τρίτη με 42 βαθμούς, στο -7 από την κορυφή.

Stat attack: Μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αρίτ, Καμπορέ και Ρουίθ, καθώς κι ο τιμωρημένος Μπαϊγί. Αμφίβολος κι ο δεξιός μπακ-χαφ Κλος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Λόπεθ – Μπαλέρντι, Ζιγκό, Κολάσινατς – Ουντέρ, Ρονζιέ, Βερετού, Ταβάρες – Γκεντουζί, Παγέ, Σάντσεζ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονακό

Ρεπορτάζ: Ο σοκαριστικός αποκλεισμός της στις αρχές του μήνα από το κύπελλο Γαλλίας, από τη Ροντέ (ομάδα της β’ κατηγορίας) σήμαινε ρεπό για την περασμένη εβδομάδα. Τελευταίο ματς της Μονακό ήταν για το πρωτάθλημα στις 15 Ιανουαρίου. Με εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε την Αζαξιό με 7-1, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Μπεν Γεντέρ και Εμπολό με τρία και δύο γκολ αντίστοιχα. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κλεμάν που μετά το Μουντιάλ είναι αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο (παρά τον αποκλεισμό), με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Απέχει πέντε βαθμούς από την τρίτη Μαρσέιγ, ενώ η Ρεν που ακολουθεί στην πέμπτη θέση είναι ισόβαθμη μαζί της με 37 βαθμούς.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς της έχει επαληθευτεί το goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ζέλσον Μάρτινς και Κέβιν Φόλαντ λόγω τραυματισμού, αλλά κι ο Καμαρά λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νούμπελ – Βάντερσον, Ντισασί, Μαριπάν, Ενρίκε – Ντιατά, Ματαζό, Φοφανά, Γκολόβιν – Μπεν Γεντέρ, Εμπολό.

Μαρσέιγ - Μονακό προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μαρσέιγ – Μονακό προγνωστικά: Δεν πιάνεται αυτή την στιγμή η Μαρσέιγ στη Ligue 1 (και όχι μόνο). Πηγαίνει από νίκη σε νίκη, έχει στρώσει την άμυνά της και παίζει καλό ποδόσφαιρο, διεκδικώντας τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Σταθερά καλή εδώ και καιρό, εν αντιθέσει με τη Μονακό που έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Πάντως κι οι δύο ομάδες δε χάνουν, κι οι δύο ομάδες σκοράρουν, κι οι δύο ομάδες ρισκάρουν στο παιχνίδι τους. Δε γίνεται να κοντράρουμε τους φουριόζους Μασσαλούς, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο και το να πάμε με καθαρή ήττα των Μονεγάσκων. Στις συνδυαστικές επιλογές, υπάρχει αξία στο 1Χ & goal/goal, με απόδοση 2.15 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
22:00
Μαρσέιγ - Μονακό
1Χ & goal/goal
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις