Με τα over ως 2.23 στον 3ο γύρο του Australian Open!

προγνωστικά τένις

Προβλέπει μάχες με πολλά games ο #bilias1974 στα προγνωστικά τένις απο τον 3ο γύρο του ΑΟ

Καλημέρα σε όλους και όλες. Οι πρώτες μας επιλογές στο AO δεν αποδείχθηκαν πετυχημένες καθώς ο μεν Γκασκέ εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενόμενου, ίσως και λόγω των συνεχόμενων αγώνων που είχε κατά την νικηφόρα πορεία του στο Όκλαντ μια εβδομάδα πριν, ενώ ο Περσέλ δεν ολοκλήρωσε την έκπληξη παρότι προηγήθηκε με σετ του Ρουουσουβουορι. Συνεχίζουμε πλέον με επιλογές στα προγνωστικά τένις από τους αγώνες του 3ου γύρου που βρισκόμαστε πλέον στο μεγάλο αυτό τουρνουά.

Προγνωστικά τένις Australian Open

Η πρώτη μας επιλογή θα έρθει από τον τελευταίο χρονικά αγώνα της ημέρας και έναν από τους πολυαναμενόμενους αγώνες του 3ου γύρου, αυτόν μεταξύ των βετεράνων Άντι Μάρει και Ρομπέρτο Μπαουτιστα Αγκουτ. Και οι δύο προέρχονται από νίκες σε πέντε σετ με την μόνη διαφορά ότι ο αγώνας του Μάρει, που ήταν από τους πιο επικούς αγώνες που έχουν γίνει στη ιστορία του ΑΟ, διήρκησε περίπου έξι ώρες ενώ του Αγκουτ περίπου τρείς! Ο Μάρει μάλιστα προέρχεται και από απαιτητικό 5σετο με τον Μπερετίνι στον πρώτο γύρο και έχει συμπληρώσει ήδη περίπου 11 ώρες στους πρώτους δύο αγώνες. Παρόλα αυτά και ο σχεδόν συνομήλικος του Αγκουτ έχει αρκετές ώρες στα κορτ τις τελευταίες 10 μέρες καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε φτάσει στον τελικό στο τουρνουά της Αδελαίδας. Η παράδοση στα μεταξύ τους βγάζει ισοπαλία (3/3) αν και το πιο ασφαλές δείγμα είναι μετά το 2019 και τις τελευταίες εγχειρήσεις του Μάρει όπου ο Αγκουτ έχει τρείς συνεχόμενες νίκες συμπεριλαμβανομένης και μιας στο ΑΟ του 2019 με 3-2 και συνολικά 54 games!

To line στα games έχει ανοίξει στις περισσότερες εταιρίες στο 36,5 το οποίο εκτιμάται ως χαμηλό δεδομένου του πόσο ανταγωνιστικός αναμένεται να είναι ο αγώνας. Θα επιλέξουμε λοιπόν στα προγνωστικά τένις σήμερα το over 35,5 games στην τιμή του 1.81 που βρίσκουμε στην Winmasters.

Με το σκεπτικό του over στα games θα κινηθούμε και στην δεύτερη μας επιλογή που θα έρθει από τον αγώνα των εκπλήξεων του τουρνουά, του Αυστραλού Πόπιριν και του Αμερικανού Σέλτον. Πρόκειται για ανερχόμενους νεαρούς παίκτες (ιδίως ο Σέλτον λογίζεται ως η επόμενη μεγάλη Αμερικάνικη ελπίδα στο τένις) με πολύ καλό σερβις και επιθετικό παιχνίδι όπως έχουν δείξει και στους πρώτους τους αγώνες στο τουρνουά.  Αυτοί οδηγήθηκαν σε πολλά games με ενδεικτικό ακόμα και τον προηγούμενο αγώνα που ο Σέλτον κέρδισε με 3-0 αλλά με 38 games συνολικά καθώς είχε 2 ταιμπρεικ.

Προτείνουμε λοιπόν την επιλογή του over 36,5 games από το παιχνίδι Πόπιριν – Σέλτον σε δυάδα με ένα χαμηλότερο over 32,5 games από τον αγώνα Μάρει – Αγκουτ και με συνολική απόδοση 2.23 όπως την βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Μονό
10:00
Άντι Μάρεϊ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ
Over 35,5 games
1.81
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.23
10:00
Άντι Μάρεϊ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ
Over 32,5 games
1.44
10:00
Αλεξέι Ποπίριν - Μπεν Σέλτον
Over 36,5 games
1.55
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις