Αγώνες Σήμερα (21/01): Ενισχυμένες αποδόσεις* σε Ελλάδα, Αγγλία κι Ιταλία στο Pamestoixima.gr

Αγώνες Σήμερα (21/01): Ενισχυμένες αποδόσεις* σε Ελλάδα, Αγγλία κι Ιταλία στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και έξτρα ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες της ημέρας.

Η αγωνιστική δράση είναι ακόμα πιο πλούσια αυτό το Σαββατοκύριακο και το θέαμα που αναμένεται να προσφέρει είναι άπλετο.

Ενισχυμένες αποδόσεις* στην Super League στο Pamestoixima.gr

H Super League συνεχίζεται με τα ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (17:00) και Άρης – Βόλος (20:00) της 19ης αγωνιστικής.

Πριν αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό (29/01, 16:00) και Παναθηναϊκό (30/01, 21:00), αντίστοιχα, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης θα δώσουν ένα καλό τεστ μεταξύ τους.

Η ομάδα της Κρήτης είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας (16β.) και εδώ και τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητη (3 ισοπαλίες και μία νίκη). Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης είναι στην 9η θέση (18β.). Ο ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάν Νέιρα, ενώ ο Αστέρας τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη 1ου γκολ πριν το 40ο λεπτό και το ακριβές σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Λίγο αργότερα, ο έκτος στη βαθμολογία (28β.) Άρης υποδέχεται τον πέμπτο Βόλο (29β.) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ύστερα από δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα (1-0) και Κύπελλο (1-0), οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ωστόσο, δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός είναι ο Νταμπό και αμφίβολοι οι Καμαρά – Καμάτσο.

Από την άλλη, ο Βόλος, που έκανε «διπλό» στη Νίκαια την προηγούμενη αγωνιστική, δεν θα έχει τον Τσοκάνη μαζί, αλλά στην αποστολή θα είναι το νέο απόκτημα, Φελίπε Πιρές.

Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό και το ακριβές σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Όλοι οι αγώνες της Super League με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr

Ενισχυμένες αποδόσεις* στην Premier League στο Pamestoixima.gr

Το συναρπαστικό Λίβερπουλ – Τσέλσι ανοίγει την αυλαία (14:30) της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται μακριά από την πεντάδα (9η η Λίβερπουλ και 10η η Τσέλσι με 28 βαθμούς η καθεμιά), αλλά είναι μόνο μερικές νίκες μακριά, από το να βρεθούν ψηλά.

Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη 1ου γκολ πριν το 40ο λεπτό και το ακριβές σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Στο ματς που κλείνει την αγωνιστική ημέρα, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση (23β.), με τους φιλοξενούμενους να είναι στην 4η θέση (38β.) και να πηγαίνουν στην έδρα της Κρίσταλ με μόνο στόχο το «διπλό».

Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη 1ου γκολ πριν το 40ο λεπτό και το ακριβές σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Όλοι οι αγώνες της Premier League με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr

Ενισχυμένες αποδόσεις* στην Serie A στο Pamestoixima.gr

Ενδιαφέρον και στην Ιταλία, με την πρωτοπόρο Νάπολι να πηγαίνει στην έδρα της 18ης Σαλερνιτάνα (19:00), για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό και το ακριβές σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Το Φιορεντίνα – Τορίνο κλείνει το πρόγραμμα (21:45), με τις δύο ομάδες να είναι σε 10η και 9η θέση, αντίστοιχα, με 23 βαθμούς αμφότερες και να θέλουν να ξεκολλήσουν από εκείνη τη θέση.

Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό και το ακριβές σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Όλοι οι αγώνες της Serie A σε live streaming στο Pamestoixima.gr

Καβαλίερς – Μπακς με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Δράση και στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, στο ΝΒΑ, με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να πηγαίνουν στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς για ένα καλό αποτέλεσμα.

Τα «ελάφια» είναι στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας (29-16) κι έχουν έξι νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Η συμμετοχή του Greek Freak παραμένει αμφίβολη, μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων, ενώ εκτός είναι και οι Κρις Μίντλετον Σερτζ Ιμπάκα.

Από την άλλη, οι «ιππότες» είναι στην 5η θέση της Ανατολής (28-18) και το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Η συμμετοχή του Ντόνοβαν Μίτσελ είναι αμφίβολη για το παιχνίδι.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μιλγουόκι Μπακς με 0% γκανιότα** και live streaming στο Pamestoixima.gr

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον! Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις