Κυνήγι σε Γαλλία και Βέλγιο

Κυνήγι σε Γαλλία και Βέλγιο

Την συνέχεια στα ταμεία θέλουμε να δώσουμε στη στήλη μας και σήμερα, με μία δυνατή μεσημεριανή δυάδα και τρία μονά άνω του διπλασιασμού.

Η δυάδα μας θα αποτελείται από δύο αμφιτέρματα, ένα σε κάθε χώρα, με τα πρώτα ματς της ημέρας. Στη Γαλλία με το παιχνίδι Ρεμς-Λιλ και στο Βέλγιο στο παιχνίδι Γκένκ-Μπριζ.

Η Ρεμς με την Λιλ, ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα με ισοπαλία, όπου βρήκαν και δέχτηκαν γκολ εκατέρωθεν. Είναι δύο επιθετικές ομάδες που αρέσκονται να σκοράρουν και να μην κλείνονται πίσω, με την Λιλ πιο ποιοτική, αλλά με τις ελλείψεις που παρουσιάζει ίσως η εικόνα της να είναι λίγο διαφορετική. Το αμφίτερμα παρουσιάζει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης, καθώς στα τελευταία 5 μεταξύ τους παιχνίδια τα 4 έληξαν και με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει.

Στο βελγικό παιχνίδι τώρα, Γκενκ και Μπριζ δεν έχουν πραγματοποιήσει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα μένοντας έτσι στα πιο χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Γκενκ με μία νίκη και δύο ισοπαλίες έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ η Μπριζ μετράει μόλις μια νίκη σε τρία παιχνίδια και δύο ήττες. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο θέλουν διακαώς την νίκη. Ελπίζουμε να επαληθευτεί το αμφίτερμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η προϊστορία εκεί μας οδηγεί. Στα τελευταία 7 παιχνίδια τους έχουν σκοράρει και στα 7 και οι δύο.

Με την ομάδα έκπληξη θα ασχοληθώ στην συνέχεια, που δεν είναι άλλη από την Μπέερσοτ, η οποία οδηγεί την κούρσα του βελγικού πρωταθλήματος, καθώς  έχει 3/3 νίκες. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και σήμερα κοντράρεται με την έμπειρη Σταντάρ Λιέγης. Αήττητη και η Σταντάρ μέχρι στιγμής με δύο νίκες και μία ισοπαλία , που θα μεταβεί στην έδρα της Μπέερσοτ με μερικές απουσίες αλλά φερόμενη του τίτλου του φαβορί. Η διάθεση μου και το χέρι μου με τραβούν προς τους γηπεδούχους, με την ώθηση του ενθουσιασμού που τους διακατέχει θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό εμπόδιο για την ομάδα της Λιέγης. Το αμφίτερμα στο 1.63 δεν με αφήνει αδιάφορο και θα μπορούσε να αποτελέσει μια τρίτη καλή επιλογή για την δυάδα μου από πάνω, όμως θα κινηθώ προς τους γηπεδούχους με ένα comboδιπλασιασμού.

Ακόμα ένα παιχνίδι από το Βέλγιο θα μας απασχολήσει, και αυτό είναι ανάμεσα στην Σαρλερουά και την Αντβέρπ. Η Σαρλερουά είναι η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα που κατέχει το απόλυτο στις νίκες με 3/3, και απέναντι στην μέτρια Αντβέρπ θέλει να το επεκτείνει.  Μπορεί να το πετύχει φυσικά καθώς εντός έδρας παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, με ένα σερί 13 αήττητων αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις. Θα στηρίξουμε τον άσο λοιπόν εδώ.

Η τελευταία επιλογή μου, και αυτή για διπλασιασμό, θα αποτελέσει η νίκη της Μαρσέιγ. Η ομάδα της Μασσαλίας δίνει απόψε τον πρώτο της αγώνα στην έδρα της Μπρεστ, η οποία την πρώτη αγωνιστική δέχθηκε βαριά ήττα με σκορ 4-0 στην έδρα της Νιμ. Η Μπρεστ δεν θα έχει στη διάθεσή της τέσσερις ποδοσφαιριστές καθώς τρεις είναι τραυματίες και ένας τιμωρημένος. Η Μαρσέιγ θα επιδιώξει να βρει την πρώτη της νίκη και απέναντι σε μία όχι τόσο καλή Μπρεστ,. Το διπλό σε τιμές πάνω του διπλασιασμού, πιστεύω αξίζει να πονταριστεί.

Δυάδα (απόδοσης 3.43)

14:00 Ρεμς – Λιλ: Goal/goal (2.02)

14:30 Γκενκ – Μπριζ: Goal/goal (1.70)

Μονό

17:00 Μπέερσοτ – Σταντάρ Λιέγης: 1X & over 1,5 (2.17)

Μονό

19:15 Σαρλερουά – Αντβέρπ: 1 (2.22)

Μονό

22:00 Μπρεστ – Μαρσέιγ: 2 (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις