Ζαριές σε Βερολίνο και Κρήτη

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Στήλη Σαββάτου για τον #Fidel, ο οποίος ασχολείται με την επιστροφή της Bundesliga, αλλά και με το ΟΦΗ - Αστέρας.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση και στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, μετά την στήλη της Τετάρτης. Εκεί, χάσαμε το αμφίτερμα στο ΑΕΚ – Πανσερραϊκός, όμως είμαστε πολύ καλά στο μακροχρόνιό μας, που αφορούσε την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας. Για τα πρακτικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 και καλείται την Πέμπτη να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την τετράδα.

Εξαιρετικό πρώτο μισό για την Ουνιόν που μέτρησε οχτώ νίκες. Μπορεί στα τρία τελευταία ματς της να μέτρησε μία ισοπαλία και δύο ήττες, όμως η γενικότερη παρουσία της ήταν διαστημική. Παρόμοια η κατάσταση και στα φιλικά, όπου μέτρησε 6/6 νίκες, ενώ ενισχύθηκε και με τον μπακ Ρουσιγιόν. Στην αντίπερα όχθη, η Χόφενχαϊμ έκλεισε με αρνητικό τρόπο το 2022, μετρώντας μονάχα μία νίκη στα τελευταία εννέα ματς. Υπό πίεση ο Αντρέ Μπραϊτενράιτερ που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, πωλήθηκε ο σημαντικός φορ Ρουτέρ, ενισχύθηκε όμως με τον Ντόλμπεργκ από τη Νις. Κρατάμε το anytime score του 1-1 σε απόδοση 2.40, ζαριά είναι, feeling είναι.

Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά από την Κρήτη, εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Με πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος οι φιλοξενούμενοι, πραγματικά ανάξιοι εμπιστοσύνης. Από τη μεριά τους οι Κρητικοί ολοένα και βελτιώνονται, μετρούν τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη, έχοντας πάρει σημαντικά αποτελέσματα προσφάτως σε Λεωφόρο (1-1) και Τούμπα (0-0). Πρέπει όμως να αρχίσει να βρίσκει τρίποντα, ώστε να ξεμπλέξει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Θα κρατήσω τον άσο με draw no bet στο 1.65 από τη Novibet, παρότι δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με ανάλογες αποδόσεις.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Χόφενχαϊμ
Anytime score: 1-1
2.40
BET: 18 units
Μονό
17:00
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης
1 dnb
1.65
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις