ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πρόωροι τελικοί για...τριπλασιασμό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πρόωροι τελικοί για...τριπλασιασμό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πρόωροι τελικοί για…τριπλασιασμό

προγνωστικα

Στα σημερινά προγνωστικά του ο #ΤheMagician αναλύει ομάδες και καταστάσεις ως εργαλείο στον αναγνώστη - παίχτη του στοιχήματος

Καλημέρα σας! Ομάδες που δεν ξέρουν τι θα πει άμυνα, ομάδες που καίγονται και άλλες που έχουν ξεχάσει την λέξη ήττα. Όλα στο μενού γι’ απόψε κι’ αν δεν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, τα προγνωστικά θα δικαιώσουν τις αποδόσεις μας.

Πρόωροι τελικοί για...τριπλασιασμό

Προγνωστικά: Διέξοδο στα γκολ

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από το Βέλγιο. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ πήρε μεγάλο διπλό ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Άντερλεχτ. Προηγήθηκε 0-1 στο 11′ αλλά στο 36′ ήδη έχανε με  2-1. Δεν παράτησε τα όπλα και με δυο τέρματα στο 62ο λεπτό και στο 75ο έφερε τούμπα το ματς για να πανηγυρίσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Βρίσκεται στην 16η θέση (σε σύνολο 18 ομάδων) στο +4 από την τελευταία θέση. Από την πέμπτη αγωνιστική βρίσκεται σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει μεγαλύτερη μαχητικότητα το οποίο μεταφράζεται σε κερδισμένου βαθμούς. Αναγκασμένη να ψάχνει παντού πόντους, πόσο μάλλον μπροστά στο κοινό της.

Η Βέστερλο ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Είναι στην όγδοη θέση με 30 βαθμούς , έξι μακριά από την τετράδα. Με παράπονα για την διαιτησία έχασε εντός έδρας στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα με 2-3 από την πέμπτη Γκενκ. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε το ημερολόγιο έγραφε 4 Σεπτεμβρίου 2022 σε αγώνα στην έδρα της Αντβέρπ. Επιθετική ομάδα που παίζει χωρίς σκοπιμότητες σε οποιαδήποτε έδρα.

Κύριο χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων τα πολλά γκολ, όπως επίσης μαρτυρά και η προϊστορία τους. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.74 στην novibet.gr

Φαβορί από τα αποδυτήρια

Βυθισμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Πάσος Φερέιρα με έξι βαθμούς σε 16 αγώνες. Από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Η απευθείας σωτηρία απέχει εννέα πόντους γεγονός που μοιάζει δύσκολο να καλυφθεί με την υπάρχουσα εικόνα της ομάδας. Την τελευταία αγωνιστική πάντως πήρε την πρώτη νίκη της στην έδρα της Ριο Άβε με 0-1. Έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις εννέα τέρματα και την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Πρώτο φαβορί για υποβιβασμό αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και γρήγορα.

Από την άλλη η Μπράγκα φαίνεται ότι κάνει την καλύτερη χρονιά της. Είναι τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και εάν διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό θα πετύχει την έξοδο στο Champions League που τόσο αναζητεί. Ταυτόχρονα θα βάλει δύσκολα και στην πρωτοπόρο Μπενφίκα που βρίσκεται στο κατόπι της. Κέρδισε με 1-0 την Μποαβιστα εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική σε παιχνίδι που ήταν μέτρια προς καλή αλλά νίκησε δείχνοντας πως διαθέτει πλέον νοοτροπία νικητή. Επτά νίκες και μία ήττα σε οχτώ αγώνες εκτός έδρας με έξι από αυτά να ολοκληρώνονται με over 2,5.

Θα ήταν μεγάλη αφέλεια της Μπράγκα να αφήσει βαθμούς σε αυτή την έδρα. Κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.83 στην novibet.gr

Ευκαιρία για νίκη πεντάδας

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Ολλανδία. Στον πάτο της βαθμολογίας, ουραγός είναι η Καμπούρ. Μόλις εννέα βαθμούς σε 16 παιχνίδια συγκέντρωσε η ομάδα που εδρεύει βόρειας της χώρας. Η σωτηρία προς το παρόν μπορεί να απέχει τρεις πόντους αλλά και από τους λίγους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, καλύτερη συγκομιδή έχει εκτός έδρας παρά εντός.  Το παράδοξο με τους γηπεδούχους είναι πως εντός έδρας σε οχτώ παιχνίδια έχει επτά ήττες και μια νίκη, όλα σε συνδυασμό με no goal! Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν πριν εννέα αγωνιστικές όπου και κέρδισε εντός έδρας την Αϊντχόφεν με 3-0!

Αντίπαλος της η αναγεννημένη φέτος Σπάρτα Ρότερνταμ. Με 28 βαθμούς βρίσκεται στην έκτη θέση, τέσσερις μακριά από τον τρίτο Άγιαξ. Το συγκρότημα του 49χρονου Μορίς Στέιν τρέχει φέτος μια από τις καλύτερες χρονιές του.  Αήττητη στα πέντε τελευταία με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ έχει δεχτεί μόλις μια ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα στο ρόστερ γεγονός που έχει λειτουργήσει πολύ θετικά καθώς άπαντες αγωνίζονται ομαδικά με γνώμονα την νίκη. Σφιχτή εκτός έδρας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με 8-8 συνολικά τέρματα σε επτά εκτός έδρας αγώνες.

Μπορεί εύκολα να αποφύγουν την ήττα οι φιλοξενούμενοι γι αυτό και κρατάμε το διπλό σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία με απόδοση 1.68 στην novibet.gr

Σε combo bet με μεγαλύτερο ρίσκο επιλέγουμε διπλό, no goal και under 3,5 με απόδοση 4.33 στην novibet.gr συνδυάζοντας  φόρμα και αποτελέσματα των ομάδων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο με απειλές

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Ισπανία. Θα μας απασχολήσει το παιχνίδι ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Καντίθ. Υπάρχει ένας  ξεκάθαρος φαβοριτισμός υπέρ των Ανδαλουσιανών και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Συμφωνώ ότι έχει πολύ καλούς παίχτες, παίχτες παγκόσμιας κλάσης, με χρυσά μετάλλια και πάμπολλες διακρίσεις αλλά αυτοί οι ίδιοι δεν μπορούν φέτος να κερδίσουν εύκολα παιχνίδι. Βρίσκεται προτελευτάια στην βαθμολογία με 15 βαθμούς σε 17 αγώνες ενώ η αντίπαλος της, Καντίθ έχει 16. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα εντός έδρας σε κανένα από τους οχτώ αγώνες που έδωσε ενώ συνολικά τα κατάφερε μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα στην έδρα της Μαγιόρκα. Να προσθέσουμε ότι οι οπαδοί έφθασαν στο απροχώρητο με την εικόνα της ομάδας και απείλησαν τους πάντες, με πρώτο τον πρόεδρο της με σκοπό να αφυπνιστούν όλοι ώστε ν’ αναρριχηθεί βαθμολογικά και να απομακρυνθεί από τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι αν και έχουν το χαμηλότερο μπάτζετ ομάδας στην κατηγορία τα πηγαίνουν καλά για τα δεδομένα τους. Έχουν μια ήττα στα πέντε τελευταία (Ρεάλ Μαδρίτης 2-1) και δυο συνολικά στα τελευταία δώδεκα με επτά ισοπαλίες και τρεις νίκες. Με παράπονα από την διαιτησία ολοκλήρωσε το προηγούμενο παιχνίδι μένοντας στην ισοπαλία με την Έλτσε (1-1) όντας καλύτερη. Δύσκολα κερδίζουν όπως και δύσκολα όμως χάνουν οι φιλοξενούμενοι.

Όπως είπαμε προηγουμένως, η Σεβίλλη είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να κερδίσει την Καντίθ αλλά δεν πείθει ακόμα. Δεν ξέρω αν οι απειλές των οπαδών πιάσουν τόπο αλλά η τιμή του άσου δεν με καλύπτει με τις δεδομένες αδυναμίες της γηπεδούχου σε επίθεση και άμυνα. Αντίθετα είναι ικανοποιητική η απόδοση του goal/goal στο 2.03 στην novibet.gr

Καλή επιτυχία!

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Δυάδα απόδοσης 3.18
17:00
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Βέστερλο
over 2,5
1.74
17:30
Πάσος Φερέιρα - Μπράγκα
2 & over 1,5
1.83
BET: 35 units
Combo
21:00
Καμπούρ - Σπάρτα Ρότερνταμ
2 & no goal & under 3,5
4.33
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.40
21:00
Καμπούρ - Σπάρτα Ρότερνταμ
2 dnb
1.68
22:00
Σεβίλλη - Καντίθ
goal/goal
2.03
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις