Must win έδρες!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 20ης αγωνιστικής με στήριγμα τις έδρες.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague σε μια βραδιά που τον πρώτο λόγο έχουν οι έδρες, αλλά αξίζει να ποντάρουμε και σε κάποια ειδικά παικτών.

Προγνωστικά Euroleague με επιλογές για όλα τα γούστα

Σε αντίθεση με τη χθεσινή στήλη σήμερα έχουμε αρκετές επιλογές και πάμε γρήγορα στο δια ταύτα. Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Εφές με τη Μπάγερν. Παίρνει μπρος η μηχανή του Αταμάν με την επάνοδο του Λάρκιν και την επιστροφή του Σίνγκλετον. Απέναντί της η Μπάγερν, που ειδικά εκτός έδρας είναι πολύ κακή. Ο άσος σε πρώτο πλάνο και θεωρώ ότι είναι καιρός για μία άνετη νίκη για τους Τούρκους.

Στην ίδια λογική θα κινηθούμε και στην αναμέτρηση της Αρμάνι με τη Βιλερμπάν. Ήττα εντός έδρας από τη Ζαλγκίρις για τους Ιταλούς, που αν θέλουν να έχουν έστω και λίγες ελπίδες, το ματς με τη Βιλερμπάν πρέπει να το πάρουν και μάλιστα εύκολα. Οι Γάλλοι έχουν κάνει ζημιές, αλλά δεν είναι και κάτι τρομακτικό.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Αφού τελειώσαμε με τους γηπεδούχους, ώρα να πάμε στα ειδικά παικτών, ξεκινώντας από το ματς της Ζαλγκίρις με τον Ερυθρό Αστέρα. Δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα από ότι τις περιμέναμε και παίζουν με πλάνο και πάθος. Δε θα ρισκάρω με σημείο, αλλά όταν βρίσκω τα δύο τρίποντα του Νέντοβιτς κοντά στο διπλασιασμό δεν θα τα αφήνω. Ακόμα και τώρα που επανήλθε ο Βιλντόζα θα τα πάρει τα σουτ του και μάλιστα μπορεί να απελευθερωθεί και από το βάρος της δημιουργίας. Στην άλλη πλευρά αξίζει να κοιτάξουμε τον Χέις. Στον πρώτο γύρο οι Λιθουανοί τον… τάισαν και δικαιώθηκαν αφού σκόραρε 14 πόντους. Απόψε θέλουμε μόνο έξι.

 

Δυάδα απόδοσης 5.75
19:30
Εφές - Μπάγερν Μονάχου
1 (-13,5)
2.50
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν
1 (-8,5)
2.30
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.06
19:30
Εφές - Μπάγερν Μονάχου
1 (-5,5)
1.42
21:30
Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν
1
1.45
BET: 40 units
Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας
Νέντοβιτς over 1,5 τρίποντα
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας
Χέις over 5,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις