Ευρωλιγκάτος… τριπλασιασμός

Ευρωλιγκάτος... τριπλασιασμός

Ο #Dogass συνεχίζει με Ευρωλίγκα δίνοντας τα προγνωστικά του από τις τελευταίες αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής.

Καλημέρα σε όλους. Η 20η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται και η στήλη θα ασχοληθεί με τα σημερινά παιχνίδια της. προγνωστικά

Προγνωστικά: Μιλάνο vs Βιλερμπάν

Τρεις σερί ήττες για την Αρμάνι καθώς, ηττήθηκε και από τη Ζαλγκίρις με 61-66. Ο Μπίλι Μπάρον ήταν πρώτος σκόρερ με 11 πόντους. Στα ευχάριστα για τους Ιταλούς, επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία ο Λουίτζι Ντατόμε.
Από την άλλη, η Βιλερμπάν έχει πέντε σερί ήττες με τελευταία αυτήν από τη Βαλένθια με 79-83. Εξαιρετικός, αλλά μόνος, ο Νάντο ντε Κολό με 14 πόντους. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανου (διεθνή με τη Βουλγαρία) Ντι Μποστ. Αυτή η μεταγραφή είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Πάρκερ Τζάκσον-Κάρτράιτ, που ήδη ανακοινώθηκε από τη Μπεσίκτας.
Εκτίμηση: Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες όμως, η Αρμάνι δείχνει να βγάζει αντίδραση. Στη σημερινή αναμέτρηση ίσως, επιστρέψει και ο Σαβόν Σιλντς. Πάντως ο Ντατόμε θα δώσει κάποιες λύσεις στο σκοράρισμα. Έτσι, στα προγνωστικά μας, θα πάρουμε τη νίκη των Ιταλών.

Ειδικά με λογική και στόχευση

Τέλος θα ασχοληθούμε με τρία ειδικά από δύο παιχνίδια. 
Πρώτα θα πάμε στο μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ. Η δύναμη των Ισπανών φέτος είναι η front-line της. Έτσι, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, θα δυσκολευτεί να κάνει τα γνωστά pick n roll τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως η αναμέτρηση θα έχει πολλά σουτ τριών πόντων. Εμείς θα εστιάσουμε στον Κώστα Σλούκα που σιγά σιγά βρίσκει το χέρι του. Η απόδοση διπλασιασμού στο να σκοράρει δύο τρίποντα ο Έλληνας γκαρντ είναι τεράστια για την ποιότητά του. Τα over 1,5 τρίποντά του θα μπουν στα προγνωστικά μας.
Όσον αφορά την αναμέτρηση της Ζαλγκιρις με τον Ερυθρό η πρώτη επιλογή είναι τα over 1,5 τρίποντα του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος σκόρερ είναι το Α και το Ω στις επιθέσεις του Ερυθρού και θεωρώ πως θα πάρει αρκετές επιθέσεις.
Η δεύτερη επιλογή είναι οι under 6,5 πόντοι του Λιουτάουρας Λελεβίτσιους. Ο 19χρονος guard-forward της Ζάλγκιρις έχει παίξει μόλις 1 λεπτό στη φετινή Euroleague. Μου κάνει φοβερή εντύπωση το line και το ότι γενικότερα ασχολήθηκαν οι εταιρίες με αυτόν τον παίχτη. Οπότε, θα στηρίξουμε το under 6,5 πόντων του με τη λογική ότι θα παίξει ελάχιστα έως καθόλου.
Δυάδα αποδοσης 2.10
20:00
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας
Λελεβίτσιους under 6,5 πόντοι
1.50
21:30
Μιλάνο - Βιλερμπάν
1
1.40
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.90
20:00
Ζαλγκιρις - Ερυθρός Αστέρας
Νέντοβιτς over 1,5 τρίποντα
1.95
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Σλούκας over 1,5 τρίποντα
2.00
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Σλούκας over 1,5 τρίποντα
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις