Τριάδα απόδοσης 6.00 από το ΝΒΑ!

προγνωστικά

Ο #Bibas συνεχίζει τα προγνωστικά του από το ΝΒΑ δίνοντας πολύ δυνατές επιλογές από τις σημερινές αναμετρήσεις του καλύτερου πρωταθλήματος στο κόσμο.

Καλησπέρα σε όλους. Δεν δικαιώθηκε η στήλη χθες με την διπλή επιλογή των Μάβερικς, μιας και ο Λούκα Ντόνσιτς έφτασε μόνο στους 30. Ο δε Κρίστιαν Γουντ (θέλαμε 9+ ριμπάουντ) έκανε γρήγορα 3 φάουλ και έτσι μοιραία έμεινε ακριβώς στα 9 ριμπάουντ. Στο δεύτερο παιχνίδι επιστράφηκε το ποντάρισμα, μιας και ο Σαμπόνις δεν αγωνίστηκε καθόλου. Πάμε στα σημερνά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σικάγο Μπούλς – Ντιτρόιτ Πίστονς

Όταν βλέπω αγώνα των Μπουλς στο Παρίσι (όπως απόψε), έρχεται αμέσως στο μυαλό μου το ματς του 1998, όταν οι τυχεροί παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον καλύτερο όλων. Σήμερα επιστρέφει ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, έπειτα από απουσία 3 αγώνων. Αντιμετωπίζει την 2η χειρότερη άμυνα του ΝΒΑ. Το mid range σουτ θεωρώ θα κάνει απόψε θραύση.
Αυτονόητη επιλογή το over 25,5 πόντων του με απόδοση 1,86

Μπόστον Σέλτικς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Η άποψή μου για τον Τζέισον Τέιτουμ είναι ξεκάθαρη: Είναι ο παίκτης του ΝΒΑ που μπορεί να κάνει τα πάντα στον μεγαλύτερο βαθμό. Εξαιρετικός χειρισμός της μπάλας, μπορεί να οργανώσει, μπορεί να σε σκοτώσει από μακρινή απόσταση, να καρφώσει με μανία απέναντι στα θηρία, να μαζέψει σκουπίδια, να μοιράσει ασίστ. Με λίγα λόγια είναι ο πιο πλήρης, κατά την ταπεινή μου άποψη. Πιθανότατα θα είναι πάλι απών ο Τζέιλεν Μπράουν. Επομένως θα κουβαλήσει ξανά τους Σέλτικς στο σκοράρισμα. Μπροστά στο θερμό Μπόστον Γκάρντεν (δεν μπορώ μετά από τόσα χρόνια που το ξέρω, να το λέω με την νέα ονομασία του) και απέναντι στην 2η χειρότερη άμυνα από την περιφέρεια, θα ξεπεράσει εύκολα τους 30 πόντους (51 στο τελευταίο ματς, κάνοντάς τον, τον παίκτη των Σέλτικς με τις περισσότερες 50άρες στην ιστορία) , για να βγει το over 32,5 πόντων με απόδοση 1,90.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Φιλαδέλφεια 76ερς

«Trust the process». Ακούγεται συνέχεια στην έδρα των Σίξερς. Αναφερόμαστε στον Τζόελ Εμπίντ. Τα έχουμε ξαναπεί. Πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ και φέτος, μέχρι στιγμής. Ο σέντερ με τον μεγαλύτερο Μ.Ο πόντων εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Αντιμετωπίζει τον πολύ πιο αργό Νούρκιτς. Τον επιρρεπή σε φάουλ σέντερ των Μπλέιζερς. Και ο Εμπίντ είναι παίκτης που ψάχνει την επαφή, το φάουλ πάνω σε σουτ του, πηγαίνοντάς τον στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Over 33,5 πόντων η επιλογή μας σε απόδοση 1,80.

Τριάδα απόδοσης 6,40
22:00
Σικάγο Μπούλς - Ντιτρόιτ Πίστονς
Ντεμάρ Ντερόζαν Over 25,5 πόντοι
1.86
02:30
Μπόστον Σέλτικς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Τζέισον Τέιτουμ Over 32,5 πόντοι
1.90
05:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Φιλαδέλφεια 76ερς
Τζοέλ Εμπίντ Over 33,5 πόντοι
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις