Στη Βαλένθια για το θαύμα του 35.00!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 20ης αγωνιστικής με διάθεση για ρίσκο!

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Θετικά έκλεισε η προηγούμενη εβδομάδα και πλέον πάμε στην 20η στροφή που η αλήθεια είναι πως τα σταυρώματα σε συνδυασμό με τις αποδόσεις και τα lines δεν μου άρεσαν. Αμφίρροπα ματς με αρκετές απουσίες και πολλά ερωτηματικά που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Αυτό που έρχεται στο προσκήνιο είναι η αναμέτρηση στη Βαλένθια, όπου τα ειδικά παικτών κρύβουν ευκαιρίες.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά στη Βαλένθια

Λίγα πράγματα για απόψε λοιπόν. Τρεις προτάσεις από το παιχνίδι της Βαλένθια με την Παρτιζάν. Σε εξαιρετικό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν αστάθειες. Βέβαια αυτό δεν τους απέτρεψε από κάποιες σημαντικές νίκες το τελευταίο διάστημα. Εκτός παραμένουν οι Κλαβέρ, Βαν Ρόσομ, Ριβέρο, Χιμένες, Χέρμανσον, ενώ δε θα είναι διαθέσιμος και ο Έβανς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, που σίγουρα θα βοηθήσει στο μέλλον.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Με όλα αυτά τα προβλήματα, τον τελευταίο καιρό, βγήκαν μπροστά κάποιοι παίκτες που είναι πιο πίσω στο ροτέισον. Ο πρώτος που θα μας απασχολήσει είναι ο Λόπεζ – Αροστέγκι. Μονίμως διψήφιος στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, με μέσο όρο 14,5 πόντους. Το όριό του στο 7,5 έχει σίγουρα αξία και γιατί όχι και λίγο παραπάνω! Ο δεύτερος είναι ο Πρέπελιτς, ο οποίος είναι δεινός σουτέρ, αν και φέτος δεν το αποδεικνύει, και εσχάτως προσφέρει πολύ στη δημιουργία. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει μέσο όρο 7,5 ασίστ, ενώ σουτάρει τουλάχιστον πέντε τρίποντα. Εμείς θα ζητήσουμε 4-5 ασίστ και ελπίζουμε να βάλει τα μακρινά σουτ για να μας πληρώσει στο 35.00!

Ειδικό
21:45
Βαλένθια - Παρτιζάν
Λόπεζ - Αροστέγκι over 7,5 πόντοι
2.02
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Βαλένθια - Παρτιζάν
Πρέπελιτς over 3,5 ασίστ
2.85
BET: 25 units
Multicombo
21:45
Βαλένθια - Παρτιζάν
Λόπεζ - Αροστέγκι over 9,5 πόντοι & Πρέπελιτς over 4,5 ασίστ & over 1,5 τρίποντα
35.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις