Δυάδα και ειδικό στο 5.00

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Μία ευρωπαϊκή δυάδα και ένα ειδικό δίνει ο #Dogass με στόχο άλλο ένα ταμείο. 

Καλημέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και παρά το δύσκολο πρόγραμμα βρήκα μία δυάδα υπερδιπλασιασμού και μία fun bet επιλογή στα σημερινά προγνωστικά Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague: Μπασκόνια vs Μπαρτσελόνα

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Βάσκους. Αυτή τη φορά ηττήθηκαν στο Βελιγράδι με 65-83. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 15 πόντους. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές με 75-80. Πρώτος σκόρερ ο Κόρεϊ Χίγκινς με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Σε πολύ κακή κατάσταση η Μπασκόνια καθώς, δείχνει μπρερδεμένη. Η Μπαρτσελόνα με την επιστροφή του Μίροτιτς και την περεταίρω ενεργοποίηση του Χίγκινς έχει ανέβει. Με δεδομένο το ότι η Μπασκόνια έχει να κερδίσει τους Καταλανούς από το Δεκέμβρη του 21, θα πάρουμε το διπλό σε οριακά αποδεκτή απόδοση.

Λείπει η αθλητικότητα στην Άλμπα

Στην αναμέτρηση του Ισραήλ η Μακάμπι είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην Άλμπα αλλά, σε τέτοιες αποδόσεις δεν θα μπλέξουμε. Θα πάρουμε το under 4,5 ριμπάουντ του Ολίντε. Ο 24χρονος φόργουορντ-σέντερ της Άλμπα αναμένεται να παίξει λιγότερο απ’ οτι συνήθως καθώς, η θέση 4-5 είναι επιβαρημένη. Σε λίγα παιχνίδια φέτος έχει πάρει παραπάνω από 4 ριμπάουντ. Ευελπιστούμε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Σεζόν εκτόξευσης στην Παρτιζάν

Η τελευταία επιλογή μας είναι από την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Παρτιζάν. Εδώ θα ασχοληθούμε με τον Ματίας Λεσόρτ. Ο Λεσόρτ είναι εξαιρετικός φέτος σε άμυνα-επίθεση και έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Φέτος έχει κάνει έξι double-double σε 19 παιχνίδια. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να κάνει άλλο ένα. Μην ξεχνάμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου είχε 22 πόντους με 10 ριμπάουντ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Δυάδα απόδοσης 2.43
21:05
Μακάμπι - Άλμπα
Ολίντε under 4,5 ριμπάουντ
1.49
21:30
Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
2
1.62
BET: 40 units
Fun bet
21:45
Βαλένθια - Παρτιζάν
Λεσόρτ double-double
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις