Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ με ενισχυμένες αποδόσεις και ανανεωμένο Bet Builder

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός με ειδικά παικτών και live streaming*

Τα φώτα πέφτουν στο «Etihad» για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ (Πέμπτη, 22.00).

Οι «πολίτες» καλούνται να βγάλουν άμεσα αντίδραση μετά την ήττα με ανατροπή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο στο «Ολντ Τράφορντ» (2-1). Η διαφορά τους από την κορυφή και την Άρσεναλ «άνοιξε» στους 8 βαθμούς και δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για νέες βαθμολογικές απώλειες.

Για αυτό και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξέρει πως οι παίκτες του πρέπει να αποφύγουν τα αμυντικά λάθη, που έχουν γίνει συνήθειο εσχάτως. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και στο γήπεδό τους στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, δέχονται σταθερά γκολ από τους αντιπάλους τους (4/4 goal/goal).

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1:1.38 Χ:5.25 2:8.10

Τα… κομμάτια της από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Άρσεναλ (2-0) μαζεύει και η Τότεναμ. Οι «spurs» εξακολουθούν να παρουσιάζουν τρομερή αστάθεια στην απόδοσή τους (2-1-2), την ώρα που ο ανταγωνισμός για τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League κορυφώνεται (Τσέλσι, Λίβερπουλ, Νιουκάστλ)!

Ο Αντόνιο Κόντε, δέχεται εκ νέου έντονη κριτική για τις επιλογές του και θέλει διακαώς ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Etihad» για να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Και για να τονώσει το πεσμένο ηθικό της. Στην προσπάθειά του ο Ιταλός τεχνικός θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό πλεονέκτημα της Τότεναμ από τις περσινές νίκες (1-0 και 3-2) στα ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Σίτι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις