ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Έδρες δίνουν νίκες στο 2.12

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Έδρες δίνουν νίκες στο 2.12

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Έδρες δίνουν νίκες στο 2.12

Έδρες δίνουν νίκες στο 2.12

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τις προβλέψεις του για την σημερινή ημέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε τιμές αξίας που φτάνουν το 2.12

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και τα προγνωστικά μας παίρνουν φωτιά με επιλογές από το Κύπελλο Ιταλίας και την Euroleague. Επιλογές υπάρχουν, σκέψεις και οι καθιερωμένες προβλέψεις μας στο παρακάτω κείμενο. Πάμε για συνέχεια στα ταμεία!

Προγνωστικά: Στοχεύει στο Κύπελλο η Αταλάντα

Αρχή με το Αταλάντα – Σπέτσια. Παιχνίδι που ίσως έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και κίνητρο. Οι γηπεδούχοι με τον Γκασπερίνι να θέλει να σώσει την χρονιά για να μην χάσει την δουλειά του, ψάχνει ευκαιρία για διάκριση. Επειδή το πρωτάθλημα χάθηκε από νωρίς, Ευρώπη δεν υπάρχει, το βάρος αυτόματα πέφτει στο Κύπελλο.

Η αρμάδα του μπόρεσε να διαλύσει την Σαλερνιτάνα την προηγούμενη Κυριακή και έστειλε έτσι ένα μήνυμα στην σημερινή αντίπαλο της. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα της στα εντός έδρας παιχνίδια, είναι διαφορετική. Παίζει με μεγαλύτερη άνεση, βγάζει περισσότερη ενέργεια, γενικά πατάει καλύτερα. Χρειάστηκε όπως φάνηκε τον χρόνο της μετά την διακοπή αλλά τώρα στο Μπέργκαμο όλα κυλούν ρολόι. Τον συγκεκριμένο θεσμό όπως είπαμε θα τον κυνηγήσει και θα τον στοχεύσει σε αντίθεση με την αντίπαλο της.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον μυαλό στην μάχη της παραμονής, εκτός έδρας δεν εμπνέουν ιδιαίτερα και ενδέχεται να παίξουν με ένα κάποιο ροτέισον. Δύσκολα κοντράρουν την καλή Αταλάντα αφού το ταβάνι τους είναι περιορισμένο.

Δεν πιστεύουμε πως η Αταλάντα θα πέσει στην παγίδα που έπεσαν Νάπολι και Μίλαν. Λογικά θα επικρατήσει και θα το κάνει και με άνεση. Ο άσος -1 χάντικαπ στο 2.12.

Προγνωστικά: Τον πληγώνουν πάλι οι εμμονές του

Συνέχεια με τον αγώνα της Βίρτους Μπολόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το ματς αποτελεί τελικό και για τους δύο αφού αμφότερες οι δύο ομάδες, για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν να μπουν στην οκτάδα πρέπει να κερδίσουν. Οι γηπεδούχοι αδικήσαν τον εαυτό τους στα ματς με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό, χάνοντας και τα δύο παιχνίδια ενώ θα μπορούσαν να τα κερδίσουν. Πολλές φωνές για την διαιτησία, υπάρχει ακόμα θέληση να κυνηγήσουν την διοργάνωση. Ο Σκαριόλο εξάλλου έδειξε και με την στάση του πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό και πως περιμένει το σύνολο του να πάρει το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι Ιταλοί όταν βρίσκονται στην έδρα τους παίζουν καλό μπάσκετ, επιθετικά είναι άρτιοι και γενικά δείχνουν πως ο κόσμος… τους στηρίζει παρά τις όποιες απώλειες. Διαθέτει καλούς παίκτες, εμπειρία και το ταλέντο της είναι σίγουρα δεν αμφισβητείται.

Από την άλλη οι πράσινοι εάν είναι μία φορά καταστροφικοί στο ΟΑΚΑ, μακριά από αυτό είναι δέκα. Το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο, ο κόσμος ζητάει την απόλυση του Ράντονιτς. Πράγματι ο Σέρβος προπονητής δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιόλογο έως τώρα, επιθετικό πλάνο δεν υπάρχει και το «Heroball» δεν βοηθάει πάντα. Ειδικά σε δύσκολες έδρες έχουμε δει τον Παναθηναϊκό να πνίγεται στις εμμονές και στους δαίμονες του. Δύσκολα θα περάσει από την Ιταλία άμα παρουσιάσει την ίδια εικόνα και οι εξελίξεις μίας ήττας ίσως είναι καθοριστικές για το μέλλον της φετινής σεζόν.

Η Βίρτους και περισσότερη υγεία έχει και δείχνει στην έδρα της να παίζει καλύτερα. Εάν δεν αυτοκτονήσει πάλι, δύσκολα θα χάσει από μία ομάδα δέκα φορές περισσότερο αυτοκτονική από εκείνη. Κρατάμε τον άσσο μαζί με τους Over 78,5 πόντους γηπεδούχου στο 1.75.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Μονό
16:00
Αταλάντα - Σπέτσια
1 (-1)
2.12
BET: 20 units
Combo
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός
1 και Over 78,5
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις