ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η έμπειρη και η πρωτάρα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η έμπειρη και η πρωτάρα

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η έμπειρη και η πρωτάρα

Η έμπειρη και η πρωτάρα

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω και πάλι όλους και όλες καλά. Και πως να μην είστε δηλαδή, αφού φαντάζομαι, ότι όσοι ακολουθήσατε τις χθεσινές προτάσεις της στήλης, περάσατε από το ταμείο.

Το απόλυτο λοιπόν με 2/2, με την ιαπωνική δυάδα στη J1 να περνάει πανηγυρικά. Κόμπε και Μαρίνος επιβεβαίωσαν καταρχήν το αμφίτερμα από το 27’, φτάνοντας στο τελικό 3-3, ενώ η Καβασάκι πέτυχε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο, άλλα 3 στο δεύτερο επικρατώντας με 4-0, επιβεβαιώνοντας και τη δεύτερη επιλογή.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/191318662603371

Στη J2 η Ναγκασάκι δυσκολεύτηκε να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Ομίγια, αλλά η επιμονή και η μεθοδικότητα της έφεραν το γκολ στο δεύτερο μέρος, ενώ η κόκκινη των φιλοξενουμένων έκανε το έργο των γηπεδούχων ευκολότερο. Έτσι τριπλασιάσαμε το ποντάρισμα μας κλείνοντας πανηγυρικά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Και τώρα οι δυο τους

Σήμερα θα μας απασχολήσει μόνο ένα ματς, αλλά φτάνει και περισσεύει, αφού πρόκειται για παιχνίδι τίτλου. Σέντρα λοιπόν νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 11:30 από το Bankwest Stadium του Σύδνεϊ, εκεί όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει στο μεγάλο τελικό της A League την ομάδα της Μελβούρνης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στη κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, για να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της φετινής σεζόν.

Οι τυπικά αλλά και ουσιαστικά γηπεδούχοι αναζητούν το πρώτο back to back πρωτάθλημα, αφού και πέρσι στέφθηκαν πρωταθλητές, επίδοση που κατέχει μόνο η Μπρισμπέιν τις σεζόν 2010-12 Συμμετέχουν για 6η φορά στο μεγάλο τελικό έχοντας καταφέρει, να κερδίσουν στους 4 από αυτούς και με ενδεχόμενη νίκη σήμερα, θα γίνουν η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα από την ίδρυση της λίγκας .Από την άλλη η ομάδα της Μελβούρνης συμμετέχει για πρώτη φορά σε μεγάλο τελικό, έχοντας φτάσει 6 φορές μέχρι τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Στίβεν Κόριτσα έφτασε άνετα μέχρι το σημερινό τελικό, αφού η απόδοση της κινήθηκε σε πολύ υψηλά στάνταρ, κυρίως πριν τη διακοπή, εξασφαλίζοντας με μεγάλη διαφορά τη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με όπλο τη δυνατή της άμυνα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους της, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών. Η τρίμηνη αναγκαστική διακοπή και η μεγάλη βαθμολογική διαφορά έφερε ένα εφησυχασμό, γεγονός που αποτυπώθηκε εντονότατα στους εναπομείναντες αγώνες. Δεν ξέρω αν ο προπονητής ήθελε να δοκιμάσει σχήματα ή να μην ρισκάρει πιθανούς τραυματισμούς μέχρι τον ημιτελικό, αλλά η αγωνιστική της παρουσία σε καμία περίπτωση δεν ήταν εφάμιλλη της αντίστοιχης πριν τη διακοπή. Ακόμα και η εύκολη νίκη επί της Περθ στον ημιτελικό δεν συνδυάστηκε με κάποια τρομερή εμφάνιση, αφού η αντίπαλος ήταν τραγική.

Η Μελβούρνη το παλεύει χρόνια τώρα για το πρώτο της πρωτάθλημα, αφού ο σύλλογος έχει να επιδείξει μόνο ένα κύπελλο το 2016. Η αλήθεια είναι, ότι οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν εδώ και χρόνια να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να κατακτήσει το τίτλο, ενισχύοντας την ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά λίγο η ατυχία λίγο η έλλειψη χημείας δεν έφεραν στη πόλη το βαρύτιμο τρόπαιο μέχρι σήμερα. Σταθερή η πορεία της πριν και μετά τη διακοπή με τον Γάλλο προπονητή Μομπάρτ, να χτίζει φέτος ένα αξιόμαχο και δυνατό σύνολο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, με αμυντική και επιθετική ισορροπία.

Γεγονός αναμφισβήτητο για μένα είναι ότι ο σημερινός τελικός διεξάγεται ανάμεσα στις κατά τεκμήριον καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Ακόμα πιο ενδιαφέρον το στοιχείο, ότι και οι δύο διαθέτουν τους καλύτερους επιθετικούς. Ο Άνταμ Λα Φοντρέ με 21 γκολ από τη Σύδνεϊ και ο Τζέιμι ΜακΛάρεν από τη Μελβούρνη με 23 γκολ αποτέλεσαν σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας για τις ομάδες τους.

Περιμένω σήμερα ολομέτωπη μάχη και δύσκολα βλέπω να έχουμε νικητή στη κανονική διάρκεια του αγώνα. Μπορεί η Μελβούρνη να είναι πρωτάρα σε τελικό, αλλά η απόδοση της μετά την επανέναρξη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί. Το απέδειξε και στο πρόσφατο ημιτελικό απέναντι στην επικίνδυνη Γουέστερν, αφού σε κανένα σημείο δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της, να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της.

Από την άλλη η Σύδνεϊ έχει φάει τους τελικούς με το κουτάλι, γεγονός σημαντικό, αλλά η φόρμα της δεν με εμπνέει, για να τη στηρίξω. Σίγουρα ξέρει πως να διαχειριστεί ένα τελικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρει εύκολα, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η αντίπαλος της.

Πραγματικά περιμένω πως και πως το συγκεκριμένο ματς, αφού θέλω να δω πως οι δύο μονομάχοι έχουν σκοπό, να εξουδετερώσουν τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων τους. Αναμένω αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο, μπόλικη τακτική και σίγουρα αμυντική προσέγγιση. Δεν περιμένω πάνω από 2 γκολ στο ματς με την ισοπαλία να είναι και το σημείο που θα επιλέξω.

Με δεδομένη όμως την επιθετική τους ποιότητα ενδεχομένως να δούμε και από ένα γκολ εκατέρωθεν αλλά βλέπω πολύ πιθανό ένα 0-0 και εναλλακτικά το πολύ ένα 1-1.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι ο συνδυασμός λίγων γκολ με την ισοπαλία είναι και ο πιο ενδεδειγμένος. Το ματς δύσκολα θα ξεφύγει από εκεί, με το νικητή μάλλον να αναδεικνύεται από τη διαδικασία των πέναλτι. Την επιλογή μου ενισχύει και η προϊστορία των γηπεδούχων, οι οποίοι κέρδισαν τους 3 από τους 4 τίτλους τους μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Μονό, combo

11:30 Σύδνεϊ – Μελβούρνη: Χ & under 2,5 (4.30)

Μονό, ρίσκου

11:30 Σύδνεϊ – Μελβούρνη: Να κριθεί στα πέναλτι (6.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις