Κύπελλο Ελλάδας: Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αρχίζει (18/01) και στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις έξτρα ενισχυμένες αποδόσεις*.

Ώρα προημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, με 8 ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (20:30).

Κύπελλο Ελλάδας με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Το πρόγραμμα αρχίζει με το Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία στις 14:00, με τους γηπεδούχους να είναι η  πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης και φυσικά να θέλουν να γράψουν ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στην αποστολή τους αρκετούς νεαρούς παίκτες, αλλά και τα νέα αποκτήματα, Γιάννη Νικοπολίδη και Λερόι Αμπαντά.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (17:00) στην “OPAP Arena“. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και να κάνει rotation. Για τους αντιπάλους, απουσιάζουν οι Σιώντης – Αυλωνίτης.

Στις 19:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη, μετά το ματς που έδωσαν πριν από λίγες ημέρες στην Super League κι είχε νικητές τους «ερυθρόλευκους» (1-0). Για τους γηπεδούχους υπολογίζεται μόνο οι Ντόι και Ινμπόμ να μείνουν στο βασικό σχήμα, με τον Μίτσελ να κάνει rotation. Για τους «κίτρινους» εκτός είναι ο Νταμπό. Στο Pamestoixima.gr βρίσκεται σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 30ο λεπτό και το 2-0 ακριβές σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Στο τελευταίο και μεγάλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό (20:30). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει μαζί του το νέο απόκτημα, Τάισον. Από την άλλη, ο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Μάγκνουσον και στον Κλέινχεϊσλερ. Στο Pamestoixima.gr βρίσκεται σε ενισχυμένη απόδοση* η επίτευξη του 1ου γκολ πριν το 40ο λεπτό και το 1-1 ακριβές σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr.

Σε ενισχυμένη απόδοση* Ελ Αραμπί και Ολιβέιρα στο Pamestoixima.gr

Στα Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός η αδρεναλίνη αναμένεται να «χτυπήσει» κόκκινο, καθώς οι ομάδες θέλουν από τώρα να κάνουν ένα σοβαρό βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεται σε ενισχυμένη απόδοση* για να σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2.75) για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα (3.00) για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον! Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις