ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Ανάλυση και προγνωστικά για τα σπουδαία ντέρμπι στους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας… σοβαρεύει πλέον για τα καλά, καθώς η προημιτελική φάση περιλαμβάνει ζευγάρια με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. 

Ο Απόλλων Παραλιμνίου θα ψάξει το θαύμα απέναντι στη Λαμία, η ΑΕΚ είναι ακλόνητο φαβορί κόντρα στον Πανσερραϊκό, ωστόσο Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι δύο ποδοσφαιρικές κόντρες που ιντριγκάρουν.

Σέντρα στις 19:00 στην αναμέτρηση του Φαλήρου, τρεις μέρες μετά το ματς των δύο ομάδων για τη Super League. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 46′. 

Μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και απολύτως τίποτα το συγκεκριμένο παιχίδι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η λογική σε νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου αλλάζει και για τον Άρη η διοργάνωση αποτελεί και τη μοναδική του ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. Μετράει πλέον τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 12-0. Δεν έλυσε ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα που κουβαλούσε στο πρώτο μισό της σεζόν, σίγουρα όμως πατάει πολύ καλύτερα στο γήπεδο και οι ρόλοι είναι πλέον ξεκάθαροι. 

Super Ενισχυμένες: Να σκοράρει ο Ελ Αραμπί και να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο 4.05 από 3.10  

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ψαλιδίσουν όσο γίνεται τη διαφορά του -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και να αποκτήσουν βάσιμες ελπίδες τίτλου στα playoffs. Δεδομένα ωστόσο δεν τους αφήνει αδιάφορους η διάκριση μέσω Κυπέλλου. Κάθε άλλο.

Ο Άρης έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλεται σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής, όπως έδειξε κόντρα σε Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό (Κύπελλο) και Αστέρα Τρίπολης. Όμως αντιμετωπίζει δυσκολίες απέναντι σε αντιπάλους με ίδια ή και μεγαλύτερη ποιότητα. 

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με το ίδιο σκορ (1-0). Ματς όπου ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός, όχι όμως και απειλητικός παρά σε ελάχιστες στιγμές. Το πρόβλημα είναι πως ενώ δημιουργεί με σχετική συνέπεια, η ομάδα του Πάρντιου αδυνατεί να βρει σημείο αναφοράς στο σκοράρισμα.

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει ένα καθαρό προβάδισμα πριν τη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση του στο σπίτι του. 

Ματς με πολλή σκοπιμότητα, τακτική και στοχευμένο ρίσκο αναμένεται στο Φάληρο, δύσκολα θα ανοίξει πολύ το σκορ. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Ολυμπιακός over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.65 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:30 στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη η σέντρα για την πρώτη «μάχη» ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος» φτάνει στο ματς μετά το εντός έδρας 0-0 με τον ΟΦΗ, που τον άφησε ξανά στο -9 από την κορυφή της Super League. 

Εντούτοις δεν παύει να βρίσκεται σε θετικό συνολικά μομέντουμ. Και αυτό γιατί τελευταία φορά που ηττήθηκε στις εγχώριες διοργανώσεις ήταν το 2-0 στην έδρα της ΑΕΚ. 

Έκτοτε μετράει 10 σερί ματς αήττητος, με απολογισμό οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Το Κύπελλο τον ενδιαφέρει άμεσα, προσφέροντας την προοπτική εντός τίτλου που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές στις έξι πιο πρόσφατες διοργανώσεις!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά την πρώτη του ήττα εντός συνόρων τη φετινή σεζόν, αυτή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0). Διπλασίασε τις νίκες του στο 2-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στη φάση των 16 του Κυπέλλου, πριν πάρει τρίποντο – θρίλερ σους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: 1ο Ημίχρονο – Over 0.5 Γκολ & Over 1.5. Κάρτες στο 3.45 από 2.65 

Ο Σπόραρ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις και διατήρησε τον Παναθηναϊκό στο +4 της κορυφής από τη δεύτερη ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» στηρίζονται πολύ στην ανασταλτική τους λειτουργία και με όπλο το μικρότερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία, έχουν το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου. 

Κατέκτησαν πέρσι το Κύπελλο, προφανώς και το repeat είναι μέσα στους στόχους τους, ωστόσο η δίψα για το πρωτάθλημα μετά από 12 χρόνια είναι σίγουρα ακόμη μεγαλύτερη.

Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα, για γερά νεύρα και με τον ΠΑΟΚ να έχει ενδεχομένως λίγο μεγαλύτερο κίνητρο, μαζί και μεγαλύτερη ανάγκη για νίκη ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο. 

Ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός, δεν εντυπωσιάζει στο παιχνίδι του, έχει ωστόσο αγωνιστική πειθαρχία και βγάζει χαρακτήρα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Goal/Goal & ΠΑΟΚ over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις