Επιλογές με άρωμα ελληνικό στο 2.22

προγνωστικά

Ο #Jimandrez στη σημερινή του στήλη έχει προγνωστικά από το Κύπελλο Ελλάδας σε τιμές που ακουμπούν το 2.22.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στη στήλη μας σήμερα με δύο επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Εμείς στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με τα δύο πρώτα ματς του προγράμματος αφού υπάρχει σαφέστατη αξία σε δύο σημεία. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά: Με το πάθος του Απόλλωνα

Αρχή με το ματς στις Σέρρες ανάμεσα σε Απόλλων Παραλιμνίου και Λαμία. Η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις είναι αρκετά ευνοϊκές για μία ομάδα σαν εκείνη από τη Φθιώτιδα. Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν προκρίθηκαν στην Καλλιθέα αλλά ουσιαστικά έπαιξαν ποδόσφαιρο για δέκα λεπτά. Στο πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, φανερώνοντας τα γνωστά προβλήματα τους στην άμυνα και σκοράροντας πάλι από στημένη φάση. Ο Παντελίδης λογικά θα κάνει ένα μικρό ροτέισον αφού έρχονται δύσκολα ματς για το πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως ο αντίπαλος τουλάχιστον στα χαρτιά του το επιτρέπει. Βέβαια, μόνο στα χαρτιά αφού οι Σερραίοι δεν είναι κακό σύνολο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Πρόκειται για μία ομάδα εξαιρετική, δομημένη τέλεια και με μπόλικο ταλέντο. Με ηγέτη τον Γεωργιάδη και ορισμένους ταλαντούχους Έλληνες έχει φτάσει έως εδώ ενώ πρόκειται για μία τρομερά επιθετική ομάδα. Δεν θα κάτσει πίσω, θα εκμεταλλευτεί τον κόσμο που θα έχει συγκεντρώσει το γήπεδο και θα δοκιμάσει να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή.

Η αλήθεια είναι πως η άμυνα της Λαμίας δεν μας έχει πείσει. Δέχεται εύκολα φάσεις, δέχεται επίσης εύκολα γκολ και ο Απόλλωνας θα το παλέψει το ματς. Το να βρει έστω μία φορά δίχτυα η γηπεδούχος πληρώνει όμορφα στο 2.22.

Απίστευτη ορμή στη Φιλαδέλφεια

Αργότερα, στη Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό. Ματς που η αλήθεια είναι κάπως… άνισο. Οι «κιτρινόμαυροι» εντός έδρας πετάνε φωτιές, παίζουν υπέροχο ποδόσφαιρο και αναγκάζουν τον αντίπαλο στο να παραδοθεί στο ρυθμό τους. Μπορεί ακόμα να μην έχει χρειαστεί να κατεβάσει βασική ομάδα ο Αλμέιδα στο Κύπελλο ωστόσο καταλαβαίνουμε πως το ματς θα το χτυπήσει κανονικά καθώς και η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί στόχο. Έχει το εκπληκτικό στατιστικό των οχτώ γκολ στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια, ενώ βέβαια ο κόσμος θα δώσει κανονικά το παρών.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να κάνουν μία τίμια πορεία στη δεύτερη κατηγορία αλλά δεν συγκρίνονται με την ΑΕΚ. Μάλιστα, έχασαν και τον Κανίς, έναν εκ των βασικών πυλώνων τους και πλέον… τρέχουν. Η άνοδος φυσικά είναι προτεραιότητα, συμπτωματικά βρέθηκαν στα προημιτελικά αφού απέκλεισαν αδύναμες ομάδες.

Το ματς έχει φαβορί και το στηρίζουμε. Η ΑΕΚ θα κάνει την δουλειά της, ενδέχεται να την κάνει και με άνεση. Κρατάμε τον άσο με χάντικαπ δύο τερμάτων στο 1.98.

Μονό
14:00
Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία
Απόλλων Παραλιμνίου over 0,5
2.22
BET: 20 units
Μονό
17:30
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
1 (-2,5)
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις