Ευκαιρία του 1.82 στην Premier

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην Premier League ποντάρει σήμερα ο #Blackbird, πιστεύοντας στην φόρμα της Γιουνάιτεντ σε απόδοση 1.82

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στην Αγγλία επικεντρωνόμαστε σήμερα στα προγνωστικά και στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά: Με την Γιουνάιτεντ και το 1.82

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι. Ισορροπημένο ματς μεν, όμως η Πάλας πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση χωρίς να παρουσιάσει τίποτα αξιοσημείωτο δημιουργικά. Ακόμα και όταν δέχτηκε το γκολ, δεν κατάφερε να βρει τα πατήματα της, δεν απείλησε και το σκορ έμεινε ως έχει. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από την μεγάλη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η οποία μάλιστα ήρθε και με ανατροπή. Βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και ελπίζουν για κάτι καλύτερο βαθμολογικά για αρχή. Είναι στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Σίτι και μετρά επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Θέλει να επεκτείνει το σερί της η Γιουνάιτεντ, ώστε η συμπολίτισσα να την νιώθει κοντά της. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν καλή περίοδο αγωνιστικά και το προβάδισμα είναι με τους φιλοξενούμενους. Το 1.82 στην νίκη της Γιουνάιτεντ που προσφέρει η Novibet δεν περνάει απαρατήρητο.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτετ
2
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις