Η Κέμνιτζ και η οχτάδα

προγνωστικά

Προγνωστικά μπάσκετ: Μία επιλογή από τη BBL έχει στην στήλη της Τετάρτης ο #Dogass και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Σίγουλβς - Κέμνιτζ.

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε, στα προγνωστικά μπάσκετ, με μία επιλογή από το BBL.

Προγνωστικά: Ρόστοκ vs Κέμνιτζ

Αρνητικό σερί τριών ηττών έχτισαν οι Σίγουλβς του Ρόστοκ. Οι δύο από αυτές ήταν με τις ισχυρές Μπάγερν και Βόννη αλλά, η πρώτη απ’ αυτές πόνεσε αφού, ηττήθηκε από τους Σκαϊλάινερς με 83-101. Θα παίξει σε τρεις μέρες δύο παιχνίδια καθώς, μετά απ’ αυτή την αναμέτρηση θα πάει στο Μπαϊρόιτ.

Από την άλλη, η Κέμνιτζ είχε όλο το χρόνο να ξεκουραστεί αφού, τελευταία αναμέτρηση για τη BBL ήταν στις 8/1/2023 , η νίκη επί της Λούντβιγκσμπουργκ με 89-80. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φιλιπόβιτι με 17 πόντους. Αποκτήθηκε, από τον Κολοσσό Ρόδου ,και ντεμπουτάρει ο σέντερ Όσμπορν για να καλύψει την τρύπα στη θέση 5.

Εκτίμηση: Σε τροχιά οχτάδας η Κέμνιτζ και αν θέλει να μείνει σε αυτή, παιχνίδια σαν και αυτά οφείλει να τα κερδίζει. Η Ρόστοκ θα παίξει χωρίς άγχος σήμερα, αφού η αναμέτρηση στο Μπαϊρόιτ είναι τεράστιας σημασίας. Με αυτή τη λογική το κίνητρο της Κέμνιτζ υπερισχύει και το αξιοπρεπέστατο διπλό θα μπει στα προγνωστικά μας.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
20:00
Σίγουλβς - Κέμνιτζ
2
1.83
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις