ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φουλ των γκολ σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φουλ των γκολ σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φουλ των γκολ σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο

προγνωστικά

Τα προγνωστικά του #Bats εστιάζουν στα κύπελλα Ελλάδας και Ισπανίας αλλά και στο εξ’ αναβολής ματς της Premier League.

Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως δεν είναι το μόνο που προσφέρει σημεία σε μεγάλες αποδόσεις στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

Η τύχη «χαμογέλασε» στην ΑΕΚ, τουλάχιστον όσον αφορά την προημιτελική φάση, καθώς απέναντί της θα έβρισκε τον νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου (εφόσον βέβαια απέκλειε την Κηφισιά όπως και συνέβη). Η Ένωση έχει την ευκαιρία από το πρώτο ματς να πάρει αρκετά μεγάλο προβάδισμα, ώστε να μην ανησυχεί για την πρόκριση στη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά. Βέβαια, ο Πανσερραϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βορείου ομίλου.

Αναμένεται ροτέισον από τον Αλμέιδα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όπως στο ματς με την Κηφισιά. Όσο σφιχτή κι αν είναι η άμυνα των φιλοξενούμενων στην Superleague 2, εδώ αντιμετωπίζει μια πολύ διαφορετική και δυσκολότερη πρόκληση. Η κυριαρχία που βγάζει η ΑΕΚ από την αρχή στα εντός έδρας παιχνίδια της μπορεί να δώσει γκολ από νωρίς στο παιχνίδι. Αξίζει η επιλογή του over 1,5 ημιχρόνου με απόδοση 2.15 στην Stoiximan.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Η τριάδα αναμετρήσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ξεκινά στην Τούμπα. Ακολουθεί η συνάντησή τους για το πρωτάθλημα την Κυριακή, και σε μια εβδομάδα από τώρα η ρεβάνς του κυπέλλου στη Λεωφόρο. Είναι προφανές ότι ο «δικέφαλος του βορρά» αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα δύο παιχνίδια για το κύπελλο, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που έχει στραμμένη την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα αφήσουν το ματς στην τύχη του. Η φόρμα δικαιολογεί τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, όμως αδιαμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός έχει αρκετή ποιότητα ώστε να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει επιθετικά, αλλά σκοράρει σταθερά. Υπερβολικά ψηλά η απόδοση του goal/goal στο Pamestoixima.gr (2.10), για αυτό και θα το τιμήσουμε. Από εκεί και πέρα, μικρότερο ποντάρισμα σε μια έμπνευση: 1 ημίχρονο/Χ τελικό που πληρώνει 16.50 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυπέλλων συνέχεια, αυτή τη φορά με το Copa Del Rey και τη φάση των «16». Δύσκολο τεστ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην έδρα της Λεβάντε. Το ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος οι «ροχιμπλάνκος» το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό, αλλά το ματς της Κυριακής με την Αλμερία ήρθε για να το αποδείξει για άλλη μια φορά. Η ισοπαλία με 1-1 άφησε την ομάδα του Σιμεόνε στο -7 από την τρίτη θέση, ενώ από την άλλη η διαφορά από την ένατη θέση είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Η Λεβάντε, από την πλευρά της, κέρδισε με 3-1 τη Γρανάδα και παρέμεινε στην τρίτη θέση της La Liga 2, σε απόσταση μιας νίκης από την πρωτοπόρο Εϊμπάρ.

Η ομάδα από τη Βαλένθια τρέχει αήττητο σερί 17 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τελευταία ήττα τα εντός έδρας 1-0 από την Σανταντέρ. Δικαιολογείται έτσι η υψηλή, σχετικά, απόδοση του διπλού, σε συνδυασμό με την κακή και ασταθή εικόνα της Ατλέτικο. Παρόλα αυτά, η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι αδιαμφισβήτητη. Συν τοις άλλοις, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη αναγκάζει τους «κολτσονέρος» να κυνηγήσουν το κύπελλο, ως μοναδική ελπίδα για κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν. Δε γίνεται να πάμε κόντρα στην εμπειρία της ομάδας του Σιμεόνε, επιλέγοντας το διπλό σε συνδυασμό με under 4,5 τέρματα, κάτι που δίνεται σε απόδοση 2.10 στη Novibet.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δε γινόταν να λείπει η Αγγλία από τις σημερινές μας επιλογές. Μπορεί να έχουμε μόνο ένα ματς στην Premier League, όμως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Τεν Χαγκ με το 2-1 επί της συμπολίτισσας Σίτι έφτασε έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση. Το αν μπορεί να διεκδικήσει και τον τίτλο θα φανεί εν καιρώ, αλλά οι εννιά σερί νίκες δείχνουν ότι κάτι καλό γίνεται στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Αν μπορεί να μπει σε αυτό ένας αστερίσκος, είναι επειδή από τα εννιά ματς μόλις τα δύο ήταν εκτός έδρας (με Φούλαμ και Γουλβς). Και στα δύο οι «κόκκινοι διάβολοι» δυσκολεύτηκαν και νίκησαν με γκολ προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (στο 76’ με Γουλβς και στο 90+3’ με Φούλαμ). Ακόμα κι αν η φόρμα της Πάλας θυμίζει ομάδα υποβιβασμού (μία νίκη και πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς), η ομάδα του Βιεϊρά έχει αποδείξει ότι συχνά βάζει δύσκολα στους μεγάλους.

Θα χρειαστεί να «φτύσουν αίμα» και οι δύο για να πάρουν τη νίκη, την οποία χρειάζονται οπωσδήποτε. Οι γηπεδούχοι για να πάρουν ψυχολογία και να σταματήσουν αυτή την σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, οι φιλοξενούμενοι για να μειώσουν στους έξι τη διαφορά από την κορυφή πριν πάνε στο «Έμιρεϊτς». Αναγκαστικά αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει το ματς και θα δούμε γκολ εκατέρωθεν. Παίρνουμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.30 στην Stoiximan.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
17:30
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.15
BET: 15 units
Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.10
BET: 15 units
Fun bet
20:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
1 ημίχ. / Χ τελ.
16.50
BET: 5 units
Combo
22:00
Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης
2 & under 4,5
2.10
BET: 15 units
Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις