Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder

Κρίσιμη δοκιμασία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας (22.00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Με «τσακισμένη» ψυχολογία θα μπουν στον αγώνα οι «αετοί», καθώς μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς (1-0-4). Μάλιστα, οι τρεις τελευταίες ήρθαν από ομάδες του Λονδίνου. Πιο συγκεκριμένα, ηττήθηκαν από Φούλαμ (3-0) και Τότεναμ (4-0), με το ύστατο «χτύπημα» να έρχεται από την Τσέλσι (1-0). Το θετικό για την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά είναι πως διατηρεί το +7 από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί να νιώθει σχετικά ασφαλής στη βαθμολογία. 

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:4.45 X:3.75 2:1.83

Με φόρα από την τεράστια νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι (2-1), θέλει να συνεχίσει η Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικά «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, εδραιώθηκαν στη ζώνη του Champions League και έχουν στόχο ακόμα ένα διπλό. Αν τα καταφέρουν θα μπουν σε τροχιά τίτλου, αφού θα μειώσουν στους έξι τη διαφορά τους από την κορυφή και την Άρσεναλ. 

Μάλιστα, ακολουθεί ντέρμπι κορυφής, εκτός έδρας, την επόμενη αγωνιστική με τους «κανονιέρηδες». Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να προβληματίζει τον Έρικ Τεν Χαγκ το τελευταίο διάστημα αυτό είναι η αμυντική λειτουργία μακριά απ’ το «Ολντ Τράφορντ». Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί έξι γκολ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premier League.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις