Ο 2ος γύρος του Αυστραλιανού Όπεν με super ενισχυμένες αποδόσεις

Ο 2ος γύρος του Αυστραλιανού Όπεν με super ενισχυμένες αποδόσεις

Ο 2ος γύρος του Αυστραλιανού Όπεν με super ενισχυμένες αποδόσεις

Η 3η μέρα στο Αυστραλιανό Όπεν περιλαμβάνει τα σερβίς στον 2ο γύρο του τουρνουά και τις νέες αποστολές του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Αφού πέρασε με αρκετή δυσκολία το εμπόδιο του Τζακ Ντρέιπερ στον 1ο γύρο, ο Ραφαέλ Ναδάλ θέλει να συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του. Στην επόμενη αποστολή του, ο 36χρονος Ισπανός θέλει να πάρει το εισιτήριο απέναντι στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, που ύστερα από μεγάλη μάχη κόντρα στον Μπράντον Νακασίμα εξασφάλισε την πρόκριση.

Ραφαέλ Ναδάλ – Μακένζι ΜακΝτόναλντ 1:1.09 2:8.15

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να κρατήσει την φόρα που του έδωσε η «αεράτη» πρόκριση απέναντι στον Κουεντίν Χάλις. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε τo εισιτήριο για 5η διαδοχική χρονιά στη συγκεκριμένη φάση του τουρνουά, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο. 169). Ο Αυστραλός με ρίζες από την Ιαπωνία, μπήκε στο ταμπλό χάρη σε wildcard, όμως στην πρεμιέρα του έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός με μεγάλη ανατροπή τον Γιανίκ Χάνφμαν.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ρίνκι Χιτζικάτα 1:1.06 2:10.00

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε για 6η φορά στην καριέρα της το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Το έκανε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Κινέζα, Γιου Γιουάν (Νο.119). Τώρα, καλείται να κάνει το επόμενο βήμα αφήνοντας εκτός την 18χρονη Ρωσίδα, Νταϊάνα Σνάιντερ, που με όπλο τον ενθουσιασμό της πέτυχε την πρώτη της main-draw νίκη της σε τουρνουά Grand Slam απέναντι στην Κριστίνα Κούτσοβα.

Νταϊάνα Σνάιντερ – Μαρί Σάκκαρη 1:4.85 2:1.20

Στο ταμπλό των γυναικών, ξεχωρίζει η μάχη της Έμα Ραντουκάνου απέναντι στην Κόρι Γκοφ. Η 20χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία θέλει να φτάσει ψηλά στο πρώτο Grand Slam της σεζόν και να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν ύστερα από την κατάκτηση του US Open το 2021. Η 18χρονη αντίπαλός της με τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι της, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στην 4η συμμετοχή της στη διοργάνωση δείχνει έτοιμη να φτάσει μακριά.

Έμα Ραντουκάνου – Κόρι Γκοφ 1:3.55 2:1.32

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Αυστραλιανό Όπεν όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις