Υπό διερεύνηση από την ΕΟΚ το ματς Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός!

Υπό διερεύνηση από την ΕΟΚ το ματς Κολοσσός Ρόδου - Ιωνικός!

Υπό διερεύνηση από την ΕΟΚ το ματς Κολοσσός Ρόδου - Ιωνικός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΟΚ θεωρεί ότι υπάρχουν ζητήματα προς διερεύνηση για το παιχνίδι Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός, το οποίο έγινε το προηγούμενο Σάββατο.

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με το ευρύ 89-48 για το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ και μετά από δημοσιεύματα που υπέπεσαν στην αντίληψη της ομοσπονδίας, θα στείλει φάκελο προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (σήμερα θα πάει ο φάκελος και αναμένεται να ζητήσει κατεπείγουσα διερεύνηση της υπόθεσης), προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια.

Το ματς κατέληξε εύκολα προς τον Κολοσσό, ο οποίος μέτρησε 13/31 τρίποντα και 20/30 δίποντα. Κάποια στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία περίοδος, η διαφορά είχε φτάσει στους 30 πόντους υπέρ των Ροδιτών (63-33).

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες είχαν προσφέρει ως βασικό line το 10.5 για να κερδίσει ο Κολοσσός Ρόδου, ωστόσο λίγο πριν την έναρξη του ματς πήγε στο 28.5! Επίσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε αποσυρθεί για λίγα λεπτά ο αγώνας από τις περισσότερες στοιχηματικές στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην δέχονται πονταρίσματα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις