Σερραϊκή στήριξη, ΠΑΟΚ στο 1.95

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «8» στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον #Fidel να στηρίζει τα γκολ και ένα μίνι μακροχρόνιο.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το γύρισα χθες στο μπάσκετ, όμως αυτό δεν θα γίνεται σε καθημερινή βάση. Σήμερα Τετάρτη επανέρχομαι με ποδοσφαιρικά ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, αφού έχουμε ικανοποιητικό πρόγραμμα και τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξεκινώ τη σημερινή στήλη με την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της Super League απέναντι στο πρώτο φαβορί του Βορείου Ομίλου της Super League 2 για την άνοδο. Δύο ομάδες πολύ ποιοτικές για την κατηγορία τους. Ιδίως οι Σερραίοι «χτίζουν» ήδη ομάδα για την πρώτη κατηγορία της χώρας.

ΟΚ, εμφανής η διαφορά των δύο ομάδων. Πιθανώς και χαοτική. Γνωρίζουμε ποιο είναι το φαβορί, το οποίο θεωρώ απίθανο να μείνει εκτός. Όμως, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη βρίσκεται σε εξαιρετικά κατάσταση, διαθέτοντας ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία. Ένα γκολ μπορεί να το βρει. Και το goal/goal πλασάρεται στο 2.30 στη Novibet. Θα το κρατήσω.

Συνεχίζω με το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τρεις φορές σε οχτώ ημέρες, δύο για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα. Σαφώς και η αναμέτρηση της Κυριακής για την Super League διαθέτει μεγαλύτερη βαρύτητα. Όμως και το Κύπελλο αποτελεί τίτλο και κατ’ επέκταση στόχο και για τους δύο. Δύο ομάδες άλλωστε που κοντραρίστηκαν στον περσινό τελικό.

Ο δικέφαλος του βορρά παράγει καλύτερο ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα. Είναι σε καλύτερη φόρμα. Με νίκη στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, καθώς «οι ομάδες του Λουτσέσκου» πάντοτε έχουν το know – how για να κρατήσουν το προβάδισμά τους σε έναν επαναληπτικό. Θα κρατήσω την πρόκριση του ΠΑΟΚ στο 1.95, σε ένα μίνι μακροχρόνιο για τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
17:30
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
Goal/goal
2.30
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Πρόκριση: ΠΑΟΚ
1.95
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις