Το «Designated Survivor» έρχεται στο Action24

Το «Designated Survivor» έρχεται στο Action24

Το πολιτικό θρίλερ θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόγραμμα προδιαγραφών πανελλαδικού καναλιού αρχίζει και «χτίζει» το Action24. Μετά τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, το κανάλι των Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου εντάσσει και ψυχαγωγικά προγράμματα, κάνοντας την αρχή με το «Designated Survivor». Το πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Κίφερ Σάδερλαντ, που θα κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση, θα προβάλλεται στο Action24 από απόψε και κάθε μέρα στις 21.00.

«Ο Κίφερ Σάδερλαντ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Τομ Κέρκμαν, ενός χαμηλόβαθμου μέλους του υπουργικού συμβουλίου που ξαφνικά ορίζεται Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από μια καταστροφική επίθεση εναντίον του Καπιτωλίου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ετήσιας ολομέλειας για την προεδρική ομιλία «State of the Union». Ο Κέρκμαν θα πρέπει να αγωνιστεί για να σώσει τη χώρα, αλλά και την ίδια του την οικογένεια από την κατάρρευση, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αντιμετωπίσει με επιτυχία την εξαιρετικά ασταθή πολιτική σκηνή, αλλά και να ηγηθεί των ερευνών για τον εντοπισμό του υπεύθυνου για την επίθεση», αναφέρει το κανάλι για την υπόθεση της σειράς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις